Urban Cult
Glazba
marketing

Bambi Molesters snimaju album u živo

Nakon više od 15 godina lutanja svjetskim i domaćim pozornicama, Bambi Molesters odlučili su snimiti nastup uživo!
Snimanje je zakazano u utorak, 29.ožujka u Teatru &TD, s početkom u 21 sat.  The Bambi Molestres će tom prilikom svirati u proširenom sastavu. Režija ovog koncertnog filma povjerena je Marcu Littleru kojeg su članovi grupe upoznali na jednoj od svojih turneja u Frankfurtu. Marc je tada bio na početku karijere, a desetak godina kasnije, kao već etablirani europski režiser filmova i spotova brojnih izvođača, snimio je spot za pjesmu "As The Dark Wave Swells" s istoimenog albuma. Film će trajati cca. 90 minuta tijekom kojih će The Bambi Molesters odsvirati sve poznate i neke manje poznate pjesme u novim aranžmanima.
THE-BAMBI-MOLESTERS2-txt.jpg
Svoju reputaciju glavnih faca u svijetu surf rocka, The Bambi Molesters su izgradili albumima "Dumb Loud Hollow Twang", 'Intensity!' i 'Sonic Bullets:
13 From The Hip'. Posljednji album u navedenom nizu objavljen je za dvije top etikete 'Big Beat' i 'Warner Music'. Niz uspješnica nastavljen je i novim albumom ''As the Dark Wave Swells'' koji su glazbeni kritičari inozemnih i domaćih relevantnih medija opisali samim superlativima. I ovaj je album objavila renomirana europska etiketa, Glitterhouse Records.
Osim osvojenog Porina za najbolju instrumentalnu izvedbu u 2010., našli su se i u utrci za europsku nagradu IMPALA - 'European Independent Album of the year'!

Režiser Marc Littler jedan je od najcjenjenijih njemačkih redatelja mlađe generacije. Režirao je filmove raznovrsnih žanrova. Dokumentarce: "The Kingdom Of Survival" i "ZOWNIR - Radical Man", film koji bilježi panameričko putovanje jednog izvođača folk pjesama: "The Folk Singer" i
Thriller "The Road To Nod". Više o ovom izvrsnom redatelju na www.slowboatfilms.com. Littleru će se na snimanju pridružit Philip Koepsell majstor fotografije i dugogodišnji suradnik.
THE-PENNY-BLACK-REMEDY-470p.jpg
The Penny Black Remedy
Snimanje filma prati koncertna turneja na kojoj će s Bambi Molestersima nastupati i njihovi gosti iz Velike Britanije The Penny Black Remedy s kojima su nedavno rasprodali jedan od najprestižnijih klubova u Londonu - The Luminaire. Ovaj bend kritika često kategorizira kao zemljotresnu mješavinu Ska, Bluesa i Rock 'n' Rolla. Simbioza crnohumornih, nepretenciozno inteligentnih, dojmljivih pjesama i stimulirajućih živih nastupa, privukla je publiku diljem Europe i stvorila lojalnu sljedbu predanih obožavatelja. The Penny Black Remedy čine: Keith M. Thompson - vokali, gitare, komponiranje; Marijana Hajdrahodžić - vokali, udaraljke; Wilco Van Eijk - bubnjevi i Steve Nelson - bass.

Kao poseban gost na zagrebačkom koncertu u Teatru &TD pridružit će im se Chris Eckman dugogodišnji suradnik i producent. Eckman zajedno s članovima grupe The Bambi Molesters sačinjava i hvaljenu grupu The Strange, čiji album "The Nights Of Forgotten Films" ulazi u najbolja izdanja desetljeća.

Ulaznice za zagrebački koncert možete nabaviti po cijeni od 65kn u Rockmarku (Berislavićeva 13, Zagreb) i Dirty Old Shopu (Tratinska 22, Zagreb). Na ulazu će im cijena biti 80 kuna. Ulaz se otvara u 20 sati.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble