Urban Cult
Glazba
marketing

Ex-Yu Rock'n'Roll Bastards!!!

U Zagreb dolaze po drugi puta ove godine dragi prijatelji iz Maribora, Subkulturni azil s novom glazbenom poslasticom, vinilnom pločom punom dobrog kreativnog rock´rolla pod nazivom Ex-Yu Rock'n'Roll Bastards!!!.
Stoga ste pozvani da se pridružite na predstavljanju ploče u ponedjeljak, 28. ožujka, s početkom u 18 sati u caffe-u Teatra&TD.      

Ploča Ex-Yu Rock'n'Roll Bastards ne predstavlja samo paradu superlativa na području kreativnog rock'n'rolla nego i konačan prekid sivila koje je na području nekadašnje Jugoslavije vladalo u posljednjih dvadeset godina. Sudionici ploče ne nude katarzu niti propovjedi o miru i ljubavi. Oni su samo zagrabili izgubljeni kraj crvene niti i krenuli u prvi zajednički diskografski proizvod nakon zalaska jugoslavenske uradi-sam produkcije osamdestih godina prošlog stoljeća.
HITCHCOCK-foto-txt.jpg
Ploču tvore pojedinci i grupe koje njeguju tradiciju institucija kao što su Slušaj najglasnije, Front Rock i FV Music. U okolnostima političkog i potpunog medijskog kaosa, u nekim je glazbenim krugovima prevladala potreba "biti normalan, biti ukusan" koja je svoju prvu erupciju doživjela od 2005. godine s cvjetanjem novih festivala kreativne rock glazbe. Samonikli festivali Garage Explosion, Garage Spring Roll i Garage Fire odigrali su ključnu ulogu kod protoka svježe, s optimizmom ispunjene glazbe, a sa njima su bili postavljeni i temelji za ploču Ex-Yu Rock'n'Roll Bastards. Njen sadržaj ne poznaje kompromise.     

Predstavljeno je trinaest različitih priča ljudi iz različitih krajeva nekadašnje zajedničke domovine koji se imaju hrabrosti ispovjediti i hrabro stisnuti ruku. Ploča nije namijenjena revolucionarima, huškačima i drugim prigodnim voditeljima. Njena publika je jednostavan, prostodušan, pošten čovjek, gladan čistih glazbenih užitaka! Ali to je još uvijek početak. Novi kamenčić u mozaiku svježeg vala ex-yu rock'n'rolla se očekuje u svibnju, ovaj put pod okriljem festivala Underground!  
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble