Urban Cult
Cool tura
marketing

Iščašeni cabaret Red Room ponovno u Zagrebu

Red Room, hrvatski cabaret sa svjetskim pedigreom, ponovno gostuje u Zagrebu.
Nakon rasprodane i u medijima hvaljene izvedbe na šestom Festivalu novog cirkusa, ponajbolji svjetski performeri na traženje zagrebačke publike izaći će pred nju još jednom, ovaj put tri dana za redom – od 6. do 8. svibnja! Stari tvornički pogon Jedinstvo (u blizini zgrade HRT-a) tog će se vikenda još jednom transformirati u mjesto dekadentne noćne zabave za urbanu publiku.

Red Room opisuje se kao kombinacija iznimnog cirkusa, uvrnutog humora, suvremenog varijetea i nove burleske. Njegova je praizvedba osvojila medijske superlative („vrhunska zabava“, „svjetska poslastica“, „izvrsni nastupi“, „provokativni novi oblik cabareta“, „burni val gledateljskih reakcija“...), a u više kazališnih analiza 2010. godine naveden je kao događaj posebnih izvedbenih kvaliteta.
Red-Room-cabaret-manja-txt.jpg
Nove izvedbe u svibnju osvježene su i novim točkama, tako da će posjet Crvenoj sobi goditi i staroj publici koja još uvijek pamti praizvedbu s Festivala novog cirkusa, ali će zasigurno osvojiti i nove posjetitelje koji su prošli put, zbog rasprodane dvorane, ostali bez svog mjesta u gledalištu. To je samo još jedan podstrek više da ovog puta požurite po svoje ulaznice i ne propustite najbolju noćnu zabavu u zagrebačkoj ponudi. Do 24. travnja ulaznice se prodaju po cijeni od 100 kuna (standard) i 130 kuna (VIP). Nakon toga datuma cijene ulaznica bit će 20 kuna skuplje! Pripremite se stoga na vrijeme, odjenite nešto ekstravagantno ako vam tako godi i priključite se najiščašenijoj noći u ovome gradu!

Devet prvoklasnih izvođača na dvije pozornice izaziva vas na dvosatni susret koji se teško zaboravlja! U Red Roomu nastupa varijetetska krema SAD-a, Australije i Europe (Big Ass Barbeque, Betty Brawn, Le Gateau Chocolat, Robert Choinka, Cohdi Harrell, Marawa, Marijana Perinić, Empress Stah), a kreativni producent projekta je Ivan Kralj.

Produkciju potpisuje Mala performerska scena. Sve informacije o Red Roomu saznajte na novolansiranim stranicama www.cirkus.hr.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble