Urban Cult
Film
marketing

Najava filmova od 17.-23. 3.

Solomon Kane
Solomon_Kane.jpeg
IZVORNO IME: Solomon Kane
REDATELJ:
Michael J. Bassett
ULOGE:  James Purefoy, Max von Sydow, Rachel Hurd-Wood
ŽANR:
fantastična akcijska avantura
TRAJANJE FILMA:
104 minuta
GODINA:
2009
SADRŽAJ FILMA: Solomon traži iskupljenje u svojoj borbi protiv zla!
Kao plaćenik kraljice Elizabete I tijekom borbe u Africi Solomon u posljednji trenutak izbjegava đavoljeg žeteoca i siguran put u pakao. Stoga se odriče nasilja kako bi se iskupio za svoje grijehe iz prošlosti, tražeći iskupljenje u mirnom životu… Sve dok sljedbenici čarobnjaka Malachia ne otmu djevojku Meredith i brutalno pogube njezinu obitelji pred njegovim vlastitim očima. Solomon je prisiljen ponovno uzeti oružje i vratiti se nasilju kako bi spasio djevojku…
Sucker Punch – Babydoll uzvraća udarac
Sucker_punch.jpeg
IZVORNO IME: Sucker Punch
REDATELJ:
Zack Snyder
ULOGE:
Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens
ŽANR: akcijska fantazija
TRAJANJE FILMA:
0 minuta
GODINA:
2011
DRŽAVA:
USA
SADRŽAJ FILMA: Akcijska fantazija koja nas vodi u živopisnu maštu djevojke kojoj svijet snova pruža bijeg od mračne stvarnosti. Nesputana granicama prostora i vremena, slobodna je krenuti kuda je vode misli, a njezine nevjerojatne avanture zamagljuju granice između stvarnosti i imaginacije.
Babydoll je zatočena, ali nije izgubila volju za životom. Odlučila se boriti za slobodu, pa poziva još četiri djevojke da udruže svoje vještine kako izbjegle zlu sudbinu i pobjegle od svojih tamničara.
Babydoll predvodi djevojke u fantastičnim bitkama protiv samuraja, zmija, vojnika… s virtualnim oružjem na raspolaganju. Jedino ih uspjeh njihovog nevjerojatnog putovanje može osloboditi.
Savršena formula
Savrsena_formula.jpeg
IZVORNO IME: Limitless
REDATELJ:
Neil Burger
ULOGE: Bradley Cooper, Abbie Cornish, Robert De Niro
ŽANR:
triler
TRAJANJE FILMA:
0 minuta
GODINA:
2011.
DRŽAVA:
SAD
SADRŽAJ FILMA: Bradleey Cooper glumi stereotipnog pisca čiji se život mijenja u trenutku kad počne konzumirati tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga, dajući mu nevjerojatne sposobnosti. Život mu pretvara u uspjeh za uspjehom, ali počinje se nazirati i tamna strane priče… savršena formula ipak ima svojih mana, a misteriozni ubojice prate svaki njegov trag.
Ledeni ubojica
Ledeni_ubojica.jpeg
IZVORNO IME: The Mechanic
REDATELJ:
Simon West
ULOGE:
Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland
ŽANR:
Akcijski triler
TRAJANJE FILMA:
93 minuta
GODINA:
2011
DRŽAVA:
SAD
SADRŽAJ FILMA: Arthur Bishop (Jason Statham) je stroj – elitni ubojica strogog reda, s jedinstvenim talentom za čisto uklanjanje meta.
Taj posao zahtjeva profesionalno savršenstvo i potpunu nevezanost, a Bishop je u ome najbolji. Međutim, kada ubiju njegovog mentora i bliskog prijatelja Harryja (Donald Sutherland), Bishop je itekako vezan. Sam si nameće sljedeći zadatak- odgovorne za to ubojstvo želi vidjeti mrtve.
Misija se zakomplicira kad Harryjev sin Steve (Ben Foster) dolazi s istim osvetničkim ciljem i naumom da izuči Bishopov zanat. Bishop je oduvijek djelovao sam, ali ne može okrenuti leđa Harryjevom sinu. Sistematičan ubojica uzima impulzivnog studenta pod svoje okrilje i smrtonosno mentorstvo je rođeno.
U potrazi za konačnom metom, prijete im prijevare, a oni koji bi trebali riješiti probleme i sami postaju problem.
Ja sam broj četiri
Ja-sam-br4.jpeg
IZVORNO IME: I Am Number Four
REDATELJ:
D.J. Caruso
ULOGE: Alex Pettyfer, Dianna Agron, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Kevin Durand
ŽANR:
Akcija/SF
TRAJANJE FILMA:
0 minuta
GODINA:
2011
DRŽAVA:
SAD
SADRŽAJ FILMA: U izvršnoj produkciji Michaela Baya i Stevena Spielberga, iz studija Walt Disney, dolazi nam prava tinejdžerska SF poslastica – „I Am Number Four“! Snimljen prema istoimenoj knjizi, priča prati devetero tinejdžera aliena koji dolaze na Zemlju nakon što njihov planet unište zle sile. Međutim, uskoro će otkriti da su ih njihovi neprijatelji cijelo vrijeme pratili i da se i oni također nalaze na Zemlji...
Hop SINKRONIZIRANO
Hop.jpeg
IZVORNO IME: Hop
REDATELJ:
Tim Hill
ULOGE:  
Ivan Glowatzky, Bojana Gregorić, Enes Vejzović, Dubravko Merlić
ŽANR:
igrano/animirana komedija
TRAJANJE FILMA:
0 minuta
GODINA:
2011
DRŽAVA:
USA
SADRŽAJ FILMA: Vrhunska animacija u kombinaciji s igranom akcijom u filmu Hop predstavljaju duhovitu priču o nezaposlenom lijenčini Fredu koji nehotice ozlijedi Uskršnjeg zeca, te ga mora prihvatiti k sebi dok se ovaj ne oporavi. Ali ovaj zec na pameti umjesto uskršnjih jaja ima karijeru bubnjara! Dok se Fred bori s najgorim mogućim kućnim gostom, oboje će naučiti što je potrebno za konačno odrastanje. Fred će shvatiti kakvu mu je ulogu namijenila sudbina - spas ovogodišnjeg Uskrsa leži u njegovim rukama.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble