Urban Cult
Izložbe
marketing

'Zvučna slika' Anastazije Vržine

Uduga MRAZ započinje sa provođenjem novog projekta pod nazivom "Zvučna slika", a koji objedinjuje izložbu i koncert. Projekt će zaživjeti otvorenjem izložbe fotografija glazbene novinarke i fotografkinje Anastazije Vržine.
Kako je Anastazija u glazbi od malena, glavni motiv ove izložbe su svjetski poznati glazbenici koje je kao koncertni gerilac hvatala tijekom posljednjih 6 godina. Njena specijalnost u fotografiji su svjetlo/sjena fotografije i jaki kolorizam. Odslikala je preko 500 koncerata i ima fundus oko 12.000 samo koncertnih fotografija. Imala je nekoliko izložbi, naslovnica, a  tvorac je foto-koncertnog projekta „FotoGerila“. Otvorenje izložbe će se održati u petak, 18.03.2011. u 18.30 h u Zelenoj dvorani (Stara škola – Trg D. Domjanića 6) u Zaboku.  

Kako je ovogodišnji Hrvatski glazbeni festival podijeljen na više manjih natjecanja s obzirom na glazbeni izričaj (kantautorska glazba, metal, punk, hardcore, rock...), u 19 h nakon otvorenja izložbe ugostiti ćemo četiri kantautora – ČudNoReĐe, Mikija Solusa i Zvonimira Vargu iz Zagreba te Seine iz Varaždina koji će uz zabavljanje publike imati zadaću i pobijediti na Zvučnoj slici koja će ih odvesti u finale HGF-a. Pobjednike za ulazak u finale bira žiri.  

Iza imena ČudNoReĐe krije se kantautor širokog stilskog kalibra koji će nam, kako sam kaže – „pokazati kako izgleda kad zabranjena ljubav između trubadurstva i cabareta eskalira u lascivno flertovanje“. Koncertima u „one-man-band“ maniri posvetio se 2009. godine nakon prestanka sviranja bubnjeva u metal sastavu i izlaska iz nekih drugih projekata.  

Miki Solus za sebe kaže da je pjevač sumnjive kvalitete i nesumnjivog nastupa. Počeo je nastupati 2010. godine, a na nastupima se koristi synthesizerom i gitarom te je objavio demo cd naziva "Muzika sumnjive kvalitete" koji se može skinuti besplatno online.   Zvonimir Varga je svoje prve demo uratke snimio 2007. godine, a 2010. godine je objavio „Poljubac budućnosti“ - knjigu pjesama sa CD-om autorske instrumentalne glazbe. Ovog smo zagrebačkog kantautora već mogli čuti u Zaboku ove veljače, pa ako je netko propustio ...  

Seine je mladi kantautorski dvojac iz Varaždina započet 2007. kao solo-projekt Ivana Ščapca kojem se tek nedavno pridružila Tena Rak. Tena je inače bubnjarica u još jednom njihovom zajedničkom projektu koji ste mogli upoznati na prošlogodišnjem HGF-u kada su se plasirali na visoko drugo mjesto – Vlasta Popić. Uz zbirku pjesama „Moje pjesme moji snovi“, Seine su izdali i album naziva „2007-2009“ koji je također besplatno dostupan na internetu.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble