Urban Cult
Film
marketing

Snimite svoju reklamu za 'Kućni Reklamni Video-KRV'

Dosta vam je dosadnih, napornih, seksističkih, zastarjelih i loše sinkroniziranih reklama koje vam prekidaju omiljeni program?!
Snimite sami svoju reklamu!!

Kultura promjene Studentskog centra ponovno otvara natječaj za KRV – Kućni Reklamni Video. Pozivaju se svi zainteresirani da snime reklamu. Kao i uvijek, KRV stavlja ideju ispred kvalitete vašeg reklamnog videa i snimati možete amaterskom kamerom, fotoaparatom, čak i mobitelom.

Uvjeti prijave:

-maksimalno trajanje reklame 60 sekundi

-zabranjeno je reklamirati pornografiju, narkotike, proizvode koji zagađuju okoliš te proizvođače koji ne poštuju ljudska prava

-pošaljite reklamu na DVD-u sa svim vašim podacima (ime i prezime ili pseudonim, e-mail adresa i telefon) najkasnije do 01. travnja 2011. na adresu:

STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
TEATAR &TD – ZA KUĆNI REKLAMNI VIDEO – KRV
n/r Danijela Terek
Savska cesta 25
10 000 Zagreb

Svi pristigli radovi prikazat će se u sklopu 20. Dana hrvatskog filma koji će se održati u Studentskom centru od 04. do 9. travnja 2011. Žiri će odabrati najbolje reklame i nagraditi ih krvavo dobrim nagradama.

Vjerujemo da možete snimiti sto puta bolju reklamu od onih kojima ste svakodnevno bombardirani i zato..... ne oklijevajte!

Autorice: Ana Markić i Natalija Manojlović

Prošlogodišnju konkurenciju možete pogledati na youtube kanalu KućniReklamniVideo (http://www.youtube.com/user/KucniReklamniVideo).

Program realiziraju Dani hrvatskog filma i Kultura promjene SC-a u suradnji s Kinoklubom Zagreb.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble