Urban Cult
Glazba
marketing

Dođite na rođendansko slavlje Antenata

Ožujak je mjesec koji donosi rođendansko slavlje zagrebačkog benda koji i nakon 14 godina postojanja publiku i dalje pokreće novotarijama, svirkama koje nas dižu i opuštenom pričom o nastajanju jednog sub reggae putovanja.
Karavana se tijekom godina mijenjala kroz različite postave, utjecaje i ideje, a danas broje deset članova i desetorostruko više prijatelja. Putovalo se, živjelo, sviralo i kod nas i vani, sudjelovalo na raznim projektima drugih glazbenika i bendova.

Treba imati na umu da su do sada izdali samo dva albuma ( Subbing, Karavana), priča se da pripremaju i treći (držimo fige!), a po Hrvatskoj sviraju ne toliko često koliko bismo mi to htjeli, tako da svaka prilika za doživljaj benda uživo nije za propuštanje.

Stoga dođite u ponedjeljak 7.3. u KSET na njihov koncert.

Tko je bio zna da se s prvim taktovima pokreće magija koja nas vodi na Izvor i Velebit, podsjeća na Vrline, upozorava na sve ono što je Opasno i da dobro je dok je muzika u glavi. Poziva nas na propitkivanje Mogućnosti i davanje odgovora na najbitnija pitanja u životu jer svakom daljnjom odgodom odgovora sve se skuplje plaća...

A za sve to nas ima i više nego dovoljno...

Ulaz se otvara u 20:00 sati. Karte kupite po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna u Dirty Old Shop-u (Tratinska 22) ili u KSET-u (Unska 3), a na ulazu karta će koštati 40 kuna.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble