Urban Cult
Glazba
marketing

U prodaju stigao The Expirience Album

Album 'The Experience Album' u eteru promovira aktualni singl 'I Got It'  u kojem se Remi  (Elemental) pojavljuje uz još dvije djevojke – MC Melodee iz Nizozemske i Mariamu iz Njemačke. Remi repa na hrvatskom, ali na nekim drugim pjesmama u koje je uključena na albumu 'The Experience Album' izvodi glazbu i na engleskom jeziku. Uz Remi na albumu pjesme izvode Shot te Frenkie.
- Oduševljena sam prilikom da Europi predstavim kako se repa u Hrvatskoj i da pokažem da žene mogu itekako razvaliti mikrofon! Melodee i Mariama su dvije fenomenalne, talentirane glazbenice i jako mi je drago što baš nas tri singlom 'I Got It' najavljujemo album 'The Experience Album'.. Spot za pjesmu snimale smo u Parizu, a samu pjesmu, kao i ostatak albuma u Bruxellesu. Pozdrav hrvatskoj Vladi koja već godinama kuca na vrata EU - glazba ih je pretekla! – poručuje Remi koja se sa Shotom i Frenkiem nedavno vratila s festivala Eurosonic održanog u nizozemskom Groningenu 13. siječnja,  a pred njima je i turneja u nekoliko europskih gradova!

Nije to bio samo običan koncert jer su se na Festivalu predstavili mnogobrojni glazbenici, plesači i DJ-i, primjerice DJ-e Cookin Soul (Španjolska), Eversor (Grčka) and Spike Miller (Francuska). Bila je to sjajna prilika da svoje umijeće pokaže 20 repera ujedinjenih u projektu Diversidad, odnosno na albumu „The Experience Album“ koji je stigao početkom veljače u izdanju Menarta i na hrvatsko tržište.   Redatelj i  koreograf Franck II Louise napravio je pravi show za turneju u sklopu će vesela ekipa posjetiti europske gradove tijekom ljeta i proljeća 2011!

Singl  “I Got It” je već uvršten u playlistu francuskog radija 'Generation 88.2' koji je jedan od najjačih radijskih postaja u Francuskoj, a slijedi mu emitiranje u velikom broju europskih zemalja. Također, spot za pjesmu 'I Got It' u kojem Remi predstavlja hrvatske snage zavrtjet će se na TV postajama diljem Europe pa tako i na hrvatskim televizijama.

Ovaj izvanredan singl, baš kao i svih 14 pjesama na albumu, nastalo je zahvaljujući međunarodnoj suradnji kreativnih glazbenika. Naime, Remi, Shot i Frenkie uključeni su u europski glazbeni projekt Diversidad u sklopu kojeg su snimili album s još 20 umjetnika iz cijele EU. 'Diversidad' je projekt pod patronatom Europske Komisije i European Music Officea, a cilj mu je promovirati glazbenu i kulturološku različitost europskih zemalja.

Singl 'I Got It' druga je pjesma ovog iznimnog paneuropskog albuma urbane glazbe što predstavlja veliki uspjeh za Hrvatsku koja je uz pomoć Remi iz Elementala dospjela na glazbenu kartu Europe! Album u Hrvatskoj izdaje Menart.

Više detalja o projektu Diversidad kao i sve njegove protagoniste možete upoznati na web stranici www.diversidad-experience.com
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble