Urban Cult
Izložbe
marketing

Fotogerila izložba Anastazije Vržine

Dijeli nas samo još jedan dan od zasigurno jedne od najzanimljvih izložbi fotografija:  foto-koncertnog partya „FotoGerile“ autorice fotografkinje i glazbene novinarke Anastazije Vržina u novom klubu Avenue Bar koji se nalazi u sklopu SR centra AvenueBALL na Slavonskoj 3, iza zgrade MUP-a u Heinzelovoj  (nije u shopping centru Avenue Mall u Novom Zagrebu!!).
Uz samu postavu, koja je dio originalne izložbe „FotoGerile“ iz 2009. i koja će ovime u subotu postati stalni dio interijera kluba, a uključuje fotografije najvećih glazbenih zvijezda: Iggy Pop, Beyonce, U2, Lenny Kravitz, Alicia Keys, Saxon, Scorpions, Nightwish i dr.  – autorica Anastazija Vržina zabavljati će prisutne uz pregršt zanimljivih gostiju: za glazbeni dio će se pobrinuti izvrsni samoborski rock bend „Rubikon“ koji je lani objavio prvi album „Savjest“ a  za ovu je priliku specijalno priredio i nekoliko obrada naših rock standarda Azre, Prljavog kazališta, Filma... 

Drugi bend su specijalne gošće: „Angels of Blues“ koje izvode akustične obrade rock i blues hitova (za sada, no kada ih čujete biti ćete oduševljeni a od obrada do autorskih pjesama je talentiranom bendu kratak put).
Karikaturu izradio Ivan Sabolić
Široj javnosti će Anastazija predstaviti i iznimno talentiranog karikaturista osjećana Ivana Sabolića koji je također specijalno za ovu priliku izradio karikaturu jedne od Anastazijnih glazbenih zvijezda s fotografija.

Na vama je da dođete i otkrijete koje! Set „Anastazijna fotografija + Ivanova karikatura“ tajanstvene zvijezde biti će i glavni zgoditak na tomboli koja je također dio programa.

Kako ova kreativna ekipa ipak ne bi posve „zabrazdila“ van voznog reda – za ravni kolosijek događanja će se pobrinuti jedna od naših ponajboljih TV voditeljica i novinarki, također frontwoman jednog rock-punk benda „Obrad Kosovac“ – jedinstvena Martina Validžić!  

Stoga iskoristite subotnju večer za nešto manje depresivno od trenutnog stanja u Lijepoj našoj i dođite se zabaviti u Avenue Bar na Slavonskoj 3 (iza zgrade MUP-a u Heinzelovoj) 26. 2. u 20.30 sati!

Ne zaboravite - ulaz je slobodan, ekipa željna publike, a šank željan vašeg društva!
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble