Urban Cult
Glazba
marketing

Riddim'n'Culture predstavlja: Dub Spencer & Trance Hill

Riddim'n'Culture Sound predstavlja četvoricu glazbenika iz Züricha okupljenih pod zajedničkim nazivom Dub Spencer & Trance Hill, a nastupiti će u četvrtak 24. veljače u klubu KSET uz potporu trip To Zion DJs.
Dub Spencer & Trance Hill
(www.dubspencer.ch, www.myspace.com/dubspencertrancehill) Iza ovog interesantnog imena kriju se četiri odmetnika iz Švicarske, najbrži pištolji Züricha i jahači neobičnih konja. ... ili ne.
Zapravo, kriju se četiri glazbenika čije je ime inteligentna igra slovima imena dvaju junaka spaghetti western filmova Buda Spencera i Terrencea Hilla, a Riding Strange Horses ime je albuma koji nam dolaze predstaviti. Iza sebe već imaju dva albuma Nitro i Return Of The Supercops na Echo Beach, vodećem njemačkom dub labelu.

Ako već niste, zapamtite ime Echo Beach jer su Seeed, Groove Corporation, Dub Syndicate, Dubblestandart i Dubmatix samo neka od imena koja se nalaze u katalogu ove diskografske kuće. Riding Strange Horses parodičan je album, poput westerna Buda Spencera i Terrencea Hilla, kojeg čine obrade pop klasika, sladunjavih rock balada i nekoliko apsolutno opravdanih hitova iz tinejđerskih dana naših junaka.

Tako su se tu našli London Calling The Clasha, Smoke On The Water Deep Purplea, Enter Sandman Metallice i kontroverzna Jeanny Falca. Tu su još Ennio Morricone, Genesis, The Ruts, ali i reggae klasik When I Fall In Love, na kojem im se pridružio originalni vokal Ken Boothe, te dub himna Blackboard Jungle, za koju je vokal snimio legendarni Lee Scratch Perry.

Nekoliko puta smo ih već predstavili, a sada smo ih i prisvojili Riddim'n'Culture resident selektorice Mikhee i Mixta.

START: 20:00h


Karte kupite po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna u Dirty Old Shop-u (Tratinska 22) ili u KSET-u, a na ulazu  karta će koštati 45 kuna.

Riddim'n'Culture u budućnosti
:
16.03.2011. Zenzile (Angers, FR)  w/ Dirty Old Empire
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble