Urban Cult
Glazba
marketing

U ponedjeljak počinje prodaja ulaznica za Godfathers

The Godfathers koncertom u St Louisu završavaju svoju američku turneju. Prva slijedeća svirka je, naravno, Zagreb i Boogaloo, u subotu 9. travnja uz potporu zagrebačke klupske atrakcije Malehookersa.
O opstanku The Godfathers na sceni i rock'n'rollu pjevač Peter Coyne kaže: „Zato smo u rock'n'roll bandu. Zato što rock'n'roll glazba traje. Možete pustiti Bo Diddleya – a to je snimljeno 1958. – i još uvijek zvuči sjajno, bez obzira kada je snimljeno.“

Godine 1980. u Londonu Peter Coyne i njegov brat Chris usavršavali su svoje rock'n'roll vještine u svom prvom bandu „The Sid Presley Experience“. Nakon nekoliko uspješnih underground singlova formirali su The Godfathers i brzo privukli pažnju svojim britkim rock'n'roll zvukom koji je zvučao svježe među synthy-new-wave bendovima tog vremena.

„Kada smo započinjali kao band, samo su The Ramones i The Cramps svirali rock'n'roll glazbu. A oni su bili amerikanci. Nije bilo niti jednog britanskog r'n'r banda. I bili smo ponosni nazvati sebe r'n'r bandom. I danas smo ponosni što se možemo zvati r'n'r bendom.

Zato što rock'n'roll glazba obuhvaća sve: blues, country, punk,rock'n'roll, psihodeliju. Mi, jednostavno, sviramo ono što volimo.“
rekao je Coyne Čisti i jednostavni rock'n'roll zvuk očekuje nas i u Zagrebu, u subotu 9.travnja, a poznavajući obostranu ljubav The Godfathersa i hrvatske publike zabava je zagarantirana.

Prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak 28. veljače po cijeni od 120 kuna (140kn). PRVIH 100 ulaznica namijenjenih za prave fanove biti će u prodaji po samo 100 kuna. Budite spremni!
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble