Urban Cult
Glazba
marketing

Rasplesane opatice u novom spotu grupe OPP

Riječka industro-pop atrakcija One Piece Puzzle u potpunosti je spremna za svoj veliki zagrebački koncert u Močvari u petak 25.2.2011.. Novostvoreni dupli album (CD+DVD) 'Obiteljska simfonija', kao što je poznato, neće biti u službenoj prodaji, već će se dijeliti uz kupljenu ulaznicu za koncert.
Singl 'Paranoja' u Midi Lidi remixu, (http://www.phunet.com/promo/OPP-Paranoja_RMX/PARANOJA.zip) živi svoj život u eteru radio postaja, a od danas i slikom zahvaljujući spotu kojeg ponovo potpisuje OPP TV Produkcija i kojeg možete pogledati klikom na LINK. Ako ste kojim slučajem propustili nastup kolektiva OPP u emisiji 'Garaža' na HTV-u, točno sedam dana prije nastupa u Močvari, njihov nastup pred kamerama HTV-a možete pogledati na sljedećim linkovima:

http://www.youtube.com/user/OPPonepiecepuzzle?feature=mhum#p/u/0/y85KguFwfEk
http://www.youtube.com/user/OPPonepiecepuzzle?feature=mhum#/u/1/Xw9p7o_8GKY

Večer ispunjenu audio vizualnim iznenađenjima započet će svojim nastupom zagrebačka grupa S3NGS koja će tom prilikom promovirati i svoj odlično ocijenjeni debi album 'Moderno trijezan' (http://www.myspace.com/nos3ngs) i koji vas od ponedjeljka 28.2. čeka da ga besplatno downloadate.   

Stoga, budite u Močvari u petak 25. veljače godine gospodnje 2011. i svjedočite demonstraciji glazbeno scenskog nastupa industro-pop grupe One Piece Puzzle u fuziji sa electro-punkom na koncertu kojeg ćete još dugo pamtiti pod nazivom 'Obiteljska simfonija'. Doktor ludosti Gospodin T, briljantni projektil Arageljom Espaljon, skromnik i poniznik srca u nastajanju Bartol, te muza propasti i opetovanog blagostanja Ratka Rural, spremni su za vas! Jeste li vi spremni za njih?    

Podsjetimo...
Ulaznice se neće moći kupiti u pretprodaji, ali se mogu zajedno s albumom rezervirati na mail obiteljskasimfonija@gmail.com ili sms-om na broj mobitela 098 480 884 (upisati ime, prezime i riječ 'rezerviram'). 
Rezervirane ulaznice zajedno s albumom koštaju 35 kn i podižu se pri ulasku na koncert 25.2.2011.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble