Urban Cult
Glazba
marketing

Humanitarni 'Koncert za Ines'

"Koncert za Ines" na kojem će nastupiti zagrebačke rock grupe: Ramirez, Markiz, KinoKlub, Elemental humanitarni je rock maraton kojim se žele prikupiti sredstva za liječenje i poboljšanje uvjeta života 29-godišnje Zagrepčanke Ines Habek koja se već četiri godine hrabro bori s karcinomom dojke.
Četiri perjanice zagrebačke rock scene - Ramirez, Markiz, Kinoklub i  Elemental - u klubu Boogaloo 3. ožujka, u četvrtak, pokazat će svoju humanost, ali i otprašiti nove materijale kojima će najaviti aktivno proljeće i ljeto. Riječ je o jedinstvenoj prilici da publika čuje ove potentne gradske bendove u jednoj večeri na jednom mjestu. Sav prihod od ulaznica bit će doniran na račun Ines Habek, a mogu se, po cijeni od 50 kuna, kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:  

Eventim ticketshop - Jurišićeva 2a - 01/4827 296
Videoteka Altamira- Kvaternikov trg - Nemčićeva 4 - 01/2331 555
Videoteka Net - Braće Domany 6 – Srednjaci
Klub Boogaloo – Ul. Grada Vukovara 68
Rockmark glazbena knjižara – Berislavićeva 13
Ines Habek 29-godišnja je djevojka oboljela od raka dojke u 24 godini života. Bio je to agresivni brzorastući tumor koji su najprije, u Njemačkoj gdje je tada živjela, liječili kemoterapijom, a zatim kirurški, mastektomijom. Ova mlada žena zaštitno je lice prošlogodišnje kampanje udruge za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka dojke "Sve za nju" koju je podržao i fotograf Damir Hoyka izložbom “Dvadesetijedna” sastavljenom od fotografija oboljelih žena.  

Na licu Ines Habek nema tragova teške bolesti, a smiješak ne skida s lica ni kada govori o metastazama na kostima, mozgu i jetrima s kojima se suočava posljednje dvije godine. Podvrgnula se operaciji gama-nožem dva puta u godini dana, a trenutno ponovo prolazi cikluse kemoterapije. Njezina borba za život unatoč ustrajnosti i optimizmu još uvijek nije završila, stoga pozivamo sve vas da pokažete svoju humanost kupovinom ulaznica za "Koncert za Ines"  i da na taj način svojim malim doprinosom pomognemo Ines živjeti.  

Osoba za kontakt:
Matilda Nobilo
Mob: 092 21 23 235
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble