Urban Cult
Glazba
marketing

Dance Department u KSET-u

Za sve ljubitelje arkadnih igrica, sintisajzera, neonskih boja80-ih, večeras je na programu ekstrahirano je sve najbolje iz minule dekade, dodana je šačica new rave-dance punka i sve složeno u nenadmašnu plesno-vizualnu poslasticuDance Department - novi program beskompromisno dobre plesne glazbe u KSET-u.
Na večerašnje prvo izdanje D.D.-a iz susjedne Italije batmobileom stiže disco-house majstor LeBatman. Na Odjelu za Neobuzdani Ples dežura odabrani tim specijalizanata: Miss Taken, Ninfty Nina, Disco Helga & Tompadre uz vodstvo neprikosnovenog doktora indietronice – Bambija (Demode). Za nuspojave poput ubrzanog pulsa, akutnog sjaja u očima i navale endorfina u vašem organizmu apsolutno odgovaramo.

LINE UP:
LeBatman 
 electro/ disco house
Po danu profesionalni prevoditelj, po noći maskirani superheroj s posebnom supermoći: na svojim setovima vješto kombinira electro i disco house koji uz fini french touch ne ostavlja ravnodušnim ni najzahtjevnije uho koje se nađe na plesnom podiju. Mladi DJ/producent iz Milana, pravim imenom Gianluca Attoli, produkcijom glazbe bavi se već od ranih tinejdžerskih dana, a prva glazbena ljubav i inspiracija mu je legendarni Daft Punk. Često mijenja umjetnički identitet pa ste ga mogli upoznati i preko glazbenih projekata StadTkind, Microclinic i aktualnog Whis This. Traženo je ime na talijanskoj elektronskoj sceni, žari i pali u najboljim klubovima diljem Italije (Mads, Code, Babylon, Rocket), a i izvan granica domovine (Cargo, London). Njegovi uratci mogu se pronaći i u okviru novoosnovanog francuskog labela Shiny Disco Club.

http://www.myspace.com/stdtkind
http://soundcloud.com/lebatman
http://soundcloud.com/shinydiscoclub


Bambi
 … electronica / indie / post punk
Bambi se počinje baviti puštanjem glazbe 2003. u klubu KSET. Godinu dana kasnije s nekoliko prijatelja pokreće Demode na kojem surađuje s izvođačima kao što su Danger, Toxic Avenger, MIT, Headman. Voli svu glazbu i ne voli se opredjeljivati žanrovski, no uglavnom njegove setove možemo podijeliti na electro-techno-8-bit ili post punk/indie ovisno o programu, odnosno klubu u kojem nastupa. Nastupao je u mnogim klubovima u Zagrebu i okolici, Rijeci i Sloveniji a nedavno mu je emitiran prvi guest mix za novosadski Elektrana Radio.
http://www.myspace.com/bambitooreal

KSET-ov DD-tim: Miss Taken, Ninfty Nina, Disco Helga & Tompadre

koji će vam zarazno dobro raspoloženje osigurati brojnim hitovima izvođača kao što su: 

* Alice in Videoland * Chicks on Speed * Chromeo * Crystal Catles* Cut Copy * Digitalism * Digital Leather * Dragonette * Electrocute * Frankmusik * Justice * Ladytron * La Roux * Miami Horror * MGMT * Miss Kittin * MSTRKRFT * Mount Sims * New Young Pony Club * Simian Mobile Disco * Passion Pit * Peaches * Tesla Boy * The Knife * The Presets * The Twelves * Vitalic * i mnogih drugih.

Ulaz se otvara u 22 h. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 25 kn prije ponoći i 35 kn poslije ponoći.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble