Urban Cult
Glazba
marketing

Otvorene prijave za 20. Dane hrvatskog filma

Pozivaju se hrvatski filmski producenti i autori da prijave svoja djela za sudjelovanje na 20. Danima hrvatskog filma koji će se održati u Zagrebu od 04.-10. travnja 2011. Prijave se primaju do 11. veljače.
Prijave mogu podnijeti producenti ili autori u sljedećim kategorijama:  

1. igrani filmovi: kratkometražni (do 30 minuta), srednjemetražni (do 70 minuta), dugometražni (koji nemaju kopiju na 35 mm vrpci ili HD formatu)
2.  dokumentarni filmovi

3.  animirani filmovi

4.  eksperimentalni filmovi
5.  namjenski filmovi 

6.  glazbeni spotovi
 

Filmovi moraju biti proizvedeni poslije siječnja 2010. i snimljeni u profesionalnim filmskim, elektronskim ili digitalnim formatima. Prijaviti se mogu i filmovi  proizvedeni u inozemstvu, ako su im redatelj ili producent hrvatski državljani.

O uvrštavanju filmova u natjecateljski raspored odlučuju selektori za pojedine kategorije.  

Uz  ispisane prijavnice (neće se prihvatiti ručno ispisane prijavnice), podnositelji su dužni organizatoru do navedenog datuma dostaviti 2 DVD kopije filma (svaki prijavljeni film na zasebnom nosaču) za potrebe selekcije, te na jednom elektroničkom nosaču ispunjenu prijavnicu i 2 fotografije visoke rezolucije iz filma za potrebe kataloga i press službe.     

PRIJAVE SE PODNOSE NA POSEBNOM OBRASCU DOSTUPNOM NA WEB PORTALU www.sczg.hr/dhf I PRIMAJU ZAKLJUČNO S 11.VELJAČE 2011 GODINE:   E-MAILOM NA ADRESU davor.sismanovic@sczg.hr (Davor Šišmanović, programski koordinator) OSOBNO, U ZAGREBU, SAVSKA CESTA 25, U KLUBU SC, u Uredu DHF-a (svakoga radnog dana, od 10 do 15 sati) POŠTOM NA ADRESU: STUDENTSKI CENTAR, (za 20. Dane hrvatskoga filma), SAVSKA 25, 10000 ZAGREB
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble