Urban Cult
Glazba
marketing

Dva koncerta mladih umjetnika uz Zagrebačku filharmoniju

Zagrebačka filharmonija ponovno ugošćuje najbolje mlade glazbenike s Muzičke akademije u Zagrebu. Ove godine na čak dva koncerta! U utorak 18. i petak 21. siječnja ne propustite 8 sjajnih mladih glazbenika - doživite "vatrenu mladost" uz Zagrebačku filharmoniju!
Ovo je samo jedan od načina na koji naš br. 1 orkestar prepoznaje, prati i potiče mlade talentirane umjetnike na njihovu putu ususret budućem profesionalnom životu. Zagrebačka filharmonija posebno je ponosna što će u 140. godinu postojanja koju obilježava ove godine ući upravo ovim koncertima kojima promovira naše glazbene talente. Koncerti se održavaju pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH prof. dr.sc. Ive Josipovića.

Nastupi u velikoj koncertnoj dvorani uz filharmonijski orkestar neprocjenjivo su iskustvo, a nastup uz Zagrebačku filharmoniju i više je od toga: potvrda kvalitete, priznanje za vrsnost i vrijedan podatak u životopisu svakog mladog umjetnika. A ove godine očekuje nas čak 8 mladih "glazbenih lavova i lavica", koji su spremni pokazati svu raskoš svojih talenata: kompozitori Tibor Szirovicza i Bianca Ban sa svojim simfonijskim djelima, Marie Spaemann u Schumannovu Koncertu za violončelo, Aljoša Jurinić u Lisztovu 2. klavirskom koncertu, sopranistica Nikolina Pinko u Beethovenovoj ariji Ah! Perfido, op. 65, bas Matija Meić u Mozartovoj ariji Rivolgete a lui lo sguardo iz Così fan tutte, KV 584 te flautistica Ana Batinica i saksofonistica Sara Beriša u koncertima Iberta i Tomasija. "Bezbroj glazbenih doživljaja" među kojima će doista biti teško odabrati!

Zato ne birajte, već požurite! Doživite "vatrenu mladost" uz Zagrebačku filharmoniju!

Ulaz je slobodan!

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u 19:30
18.1.2011.
utorak 21.1.2011. petak
TIBOR SZIROVICZA kompozicija BIANCA BAN kompozicija
MARIE SPAEMANN
violončelo ALJOŠA JURINIĆ klavir
NIKOLINA PINKO
sopran MATIJA MEIĆ bariton
ANA BATINICA
flauta SARA BERIŠA saksofon
Dirigent: ALUN FRANCIS Dirigent: TOMISLAV FAČINI
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble