Urban Cult
Urban Cult
marketing

Uvjeti korištenja

Dobro došli na internetske stranice urbanculta. Stranice kreirane u svrhu promoviranja urbane kulture, te modernog načina življenja.
PRAVILA KORIŠTENJA
Korištenjem bilo kojeg dijela web stranica i svih njegovih dijelova i podsiteova, automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.
Korisnici su dužni  pročitati pravila korištenja, te se smatra da su upoznati sa svim pravilima korištenja web stranica ili bilo kojeg njenog dijela, te da su ih razumjeli u cijelosti.
Niti jedan dio Urbanculta ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

URBANCULT PORTAL
Urbancult posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja web stranica. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje web stranica ukoliko ne krše pravila korištenja.
Urbacult se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.
Svi se sadržaji objavljuju u dobroj namjeri, a korisnici sadržaje koristite na vlastitu odgovornost, te se urbancult ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istih.
Pristup urbancult stranicama i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA
Urbancult polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetskih stranica bez dozvole vlasnika autorskih prava (urbanculta, njegovih partnera, korisnika i dr.) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je urbancult povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren po hitnom postupku, a sporni sadržaji će se ukloniti po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA DRUGE STRANICE
Urbancult sadrži linkove na internetske stranice izvan vlastitog portala, koje objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Urbancult štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.
Urbancult se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja internetskih stranica, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
Urbancult može u skladu sa zakonom prikupljati podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala ili podatke unesene u postupku registracije. Prikupljene podatke može se koristi kao informacije u cilju poboljšanja sadržaja i podizanja njegove kvalitete.
Urbancult se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila.

PORUKE URBANCULTA I SPONZORA
Urbancult može registriranim korisnicima povremeno slati obavijesti urbanculta i njegovih pokrovitelja.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble