Urban Cult
Cool tura
marketing

Nu:Write Theatre otvoren svjetskom premijerom

Svjetskom premijerom predstave „Stealing Sweets and Punching People“ (Krasti slatkiše i udarati ljude) sinoć je službeno započeo prvi Nu:Write Theatre Festival.
Festival nove drame, fizičkog teatra i modernog lutkarstva, pod palicom udruge Festival novog kazališta Zagreb  i suorganizatora  Kulture promjene SC-a, usmjeren je na potporu i razvoj novih oblika kazališnog izričaja, koji predstavljaju vrh londonske Off-West End i fringe scene.

Publika koja se zatekla prvog dana festivala u prostorima Studentskog centra i Teatra &TD, imala je priliku upoznati šesnaestogodišnju Emily koja živi s tatom, radi u staretinarnici i posjeduje strašnu tajnu. Adolescencija, seksualnost i krivnja glavni su sastojci ove mračne, ali i nevjerojatno duhovite drame koju potpisuje Phil Porter, višestruko nagrađivani dramatičar, libretist i TV pisac.

Njegove su drame izvođene u kazalištima Theatre 503, Unicorn, Pentabus i Royal Opera House, na Manchester Royal Exchangeu, Off-Broadwayju i festivalu Latitude. Trenutno je kućni pisac pri kazalištu Royal Shakespeare Company, za koje priprema Oluju u lutkarskoj verziji.

Od 16. do 20. studenog, Zagreb će posjetiti sedam britanskih trupa s 20 predstava, dok program dodatno obogaćuje čak pet radionica i cjelonoćni koncerti britanskih i domaćih DJ-a i glazbenika kao što su Cruella Ribbons a.k.a Kelly White, Mlat, A Bop, Shoot me Wendy, Instrumentalna služba spašavanja, Sicko Disko, DJ Carlito, mirza, Mario Kovač i drugi.

Cijena pojedinačne ulaznice za svaku od predstava na festivalu je 50 kuna, odnosno 25 kuna uz predočenje studentske X-ice, a paket ulaznica za cijeli festival stajat će 250 kuna.

Dodatno, cijena ulaznica u subotu 20. 11. bit će spuštena na 30 kuna, zbog europski priznate Noći kazališta u čijem programu sudjeluje i Nu:Write Theatre Festival. I, kao šećer na kraju, uz  kupljenu kartu za predstavu - ulaz na koncerte i sav popratni program tu večer je besplatan!

Za više informacija posjetite www.nuwritefestival.com.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble