Urban Cult
Glazba
marketing

Mary May, Jonathan i Pipsi u samoborskom Bunkeru

Mary May, Jonathan I PipsChips&Videclips stižu krajem travnja, odnosno početkom svibnja u samoborski Bunker na koncerte za koje će u prodaju biti pušteno po 70 ulaznica.
LAA i Centar za mlade Bunker dovode ovog proljeća tri jaka imena domaće alternativne scene u Samobor. U prostor bivše prenamjenjene vojarne 23. travnja u formi punog benda dolazi naša hvaljena kantautorica Mary May. Petak, 30. rezerviran je za riječki Jonathan koji su nedavno objavili singl “Falling”, dok veliki Pipsi u Samobor stižu na krilima sjajne obrade “Ljubav 21” složene u suradnji s Edom Maajkom.   

  PipsChips&Videoclips – “Ljubav 21” ft Edo Maajka   

Svi koncerti biti će održani u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH, te će za svaki od njih u prodaju biti pušteno svega 70 ulaznica.    Jonathan – “Falling”     

Prodaja ulaznica kreće u petak 26. ožujka, kroz sustav Eventim, njihova fizička prodajna mjesta i online na eventim.hr. Cijene iznose 70 kn za nastup Mary May, 80 kn za Jonathan i 100 kn za Pipse.   

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.   

(Sanjin Đukić)
24. 3. 2021.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble