Urban Cult
Film
marketing

Prijavljeno 1800 filmova na Svjetski festival animiranog filma - Animafest Zagreb 2021

Od gotovo 1800 prijavljenih filmova iz 83 zemlje svijeta, Svjetski festival animiranog filma - Animafest Zagreb ponosno predstavlja službenu selekciju odabranih filmova u kategorijama Veliko natjecanje kratkometražnog filma, Natjecanje studentskog filma i Natjecanje hrvatskog filma. 
U selekcijskim komisijama su, uz umjetničkog ravnatelja festivala Daniela Šuljića, sudjelovali Margit Antauer i Thomas Johnson pri odabiru filmova za Veliko natjecanje kratkometražnog filma i Natjecanje hrvatskog filma, a Lucija Bužančić i Lea Vidaković birale su filmove u kategoriji Natjecanja studentskog filma.   

Samo je u kategoriji Veliko natjecanje kratkometražnog filma prijavljeno 820 filmova, a odabrano njih 44. U Natjecanje studentskog filma je između više od 840 prijavljenih u konkurenciju odabrano 45 filmova, a u Natjecanje hrvatskog filma uvrštena su 23 filma.   

Popis odabranih filmova u sve tri kategorije možete preuzeti  ovdje.   31. izdanje Svjetskog festivala animiranog filma – Animafest Zagreb održat će se u Zagrebu od 7.-12. lipnja 2021.   

Rezultate selekcije Velikog natjecanja dugometražnog filma, Natjecanja filmova za djecu, Natjecanja VR animacije te Svjetske Panorame, kao i ostalih programskih cjelina objavit ćemo ubrzo.   

(Dalibor Jakus)

22. 3. 2021. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble