Urban Cult
Glazba
marketing

Glazbeni outlet u Rijeci odgođen za 25. i 26. 11.

Zbog tehničkih problema, klub Palach će do ponedjeljka biti zatvoren, no ništa ne može spriječiti invaziju glazbe na Rijeku pa će se veliki Glazbeni outlet održati tjedan poslije, točnije, u četvrtak 25. i petak 26.11.2010.
SVE OSTALO OSTAJE ISTO - 2 dana! Više od 3.000 naslova! Najjača domaća i svjetska glazbena imena! Iznimno povoljne cijene!

Svi koji su se veselili i štedili novac za prvi riječki Glazbeni outlet sad imaju tjedan dana više da pomno prouče naše kataloge i izaberu najbolje i najpovoljnije!

Veliki glazbeni outlet 25. i 26. studenog u Rijeci u klubu Palach! Moto je Velika akcija za mali džep što opravdavaju izuzetno niske cijene CD-a/DVD-a koje startaju već od 9,99 kuna.

Iskoristite dva jedinstvena glazbena dana i priuštite si neke od najboljih domaćih i stranih albuma.

Dođite u društvu i uz kavu, čaj ili neki drugi topli/hladni napitak u kultnom riječkom klubu odaberite svoja omiljena glazbena izdanja i popunite fonoteku originalnim i epohalnim albumima rock velikana Pearl Jama, Leda Zeppelina, Boba Dylana, Brucea Springsteena... ili mlađim, ali odličnim bendovima kao što su Arctic Monkeys, Franz Ferdinand... po nevjerojatno niskim cijenama.

Pripremljena su i najbolja domaća glazbena izdanja pa će se u ponudi naći albumi Massima, Ede Maajke, Šajete, The Bambi Molestersa, Kawasaki 3P-a i mnogih, mnogih drugih.  

Ne propustite veliki Glazbeni outlet u Rijeci, 25. i 26. studenog u kultnom Palachu u središtu Rijeke, oba dana od 10 do 20 sati!

Detaljan cjenik možete pogledati u prilogu ispod teksta!

vezani dokumenti

Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble