Urban Cult
Glazba
marketing

Jonathan - Limitirani dvostruki LP "To Love / To Hold" u prodaji od 8. ožujka

Nešto ranije nego je planirano, u ponedjeljak 8. ožujka u prodaji će se naći specijalno limitirano dvostruko vinilno izdanje „To Love / To Hold“ koje sadrži dva albuma grupe Jonathan. Dva dana ranije riječki Dallas Music Shop donosi ekskluzivnu promociju na kojoj će se također moći kupiti ovaj izvanredan LP.
Otisnut u samo 300 primjeraka, vinil na jednom mjestu donosi oba posljednja izdanja kojia su završila na listama najboljih godišnjih albuma u regiji. Predivan dvostruki LP na tržište je trebao doći 10. ožujka, ali ogroman interes pomaknuo je datum izlaska nešto  ranije. Naime, u prednarudžbama je brzo otišlo pola tiraže, ali dok će se ostatak moći kupiti online te u odabranim glazbenim dućanima. 

  Jonathan – „Heaven“   

Promocija u riječkom Dallas Music Shopu 

U subotu 6. ožujka točno u podne u riječkom Dallas Music Shop započet će promocija LP-a „To Love / To Hold“. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera članovi grupe družit će se s fanovima i potpisivati ploče, koje će se moći kupiti ekskluzivno, dva dana prije službene objave.   Dvostruko vinilno izdanje može se naručiti mailom na info@laa.hr, na webu Dirty Old Shopa I Rockmarka. Također, ploča će biti dostupna u Pločniku, Aquarisu CD Shopu te Dancing Bear dućanima u Zagrebu, Splitu i Osijeku.   

  Jonathan - “Falling”   

Ploča stiže dva tjedna nakon objave novog Jonathan singla “Falling” koji donosi svjež, gotovo novi bend, resetiran glazbeno, vizualno i estetski. Producent pjesme je stalni suradnik Jonathana, Matej Zec, koji je producirao sve albume benda do sada, a pjesma je snimljena u studiju G.I.S. u Rijeci. Novi singl prati i videospot u kojem se pojavljuje talentirani riječki plesač Toni Flego, čije su zavidne artističke sposobnosti i jaka karizma dali pjesmi novu dimenziju. 

Uz njega, ogroman dobitak za bend je nova suradnja s Filipom Gržinčićem koji potpisuje režiju spota, jednog od nesumnjivo najboljih video radova u posljednje vrijeme. Filip je dosad režirao spot “I Never Meant To Be There” s albuma “To Hold” i odradio nekoliko photo sessiona s grupom.

(Sanjin Đukić)
2. 3. 2021.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble