Urban Cult
Književnost
marketing

Booksina radionica poezije s Dortom Jagić

Klub Booksa upisuje novu generaciju polaznica i polaznika Dortine radionice poezije.
Mentorica ove radionice već dugi niz godina je naša nagrađivana pjesnikinja Dorta Jagić. Dorta je dosad objavila pjesničke knjige Plahta preko glaveTamagochi mi je umro na rukamaĐavo i usidjelicaKvadratura dugeKauč na trgu Kafkin nož, knjige proze KičmaS tetovažom nisi sam, leksikon Mali rječnik biblijskih žena, putopise Prolazi i pukotine te knjigu eseja Veće od kuće

Njezina najnovija knjiga Noć na Zemlji zbirka je nokturalnih priča, putopisa, dnevničkih i memoarskih zapisa, meditacija, fantazija, poetskih studija i bilješki. Dobitnica je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja, među kojima su nagrada Goranovo proljeće, Goranov vijenac za ukupan doprinos hrvatskoj poeziji i The European Poet of Freedom Award.

Radionica će započeti u ožujku i trajat će deset tjedana. Sastanci u sklopu radionice održavat će se jednom tjedno, ponedjeljkom, a u međuvremenu se pišu zadaće koje zada voditeljica.

Za prijavu na radionicu potrebno je poslati kratku biografiju i tri pjesme, nevažno jesu li negdje objavljene ili ne. Rok za prijave je četvrtak, 25. veljače 2021. do 23:59, a prijave se šalju na adresu booksa@booksa.hr s naznakom "Prijava na radionicu poezije".
 
Dodatne informacije potražite na portalu Booksa.hr, a za detalje se javite na booksa@booksa.hr.

(Ivana Dražić)
20. 2. 2021.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble