Urban Cult
Glazba
marketing

Kandžija u novom OGT Live sessionu

Mag domaćeg hip-hopa Kandžija u pratnji vjernog pratećeg benda upotpunio je mjesec zaljubljenih novim live sessionom iz jednog od kultnih zagrebačkih klubova novije generacije, Vintage Industrial Bara.
Kandžija nas je zabavio hitovima s posljednjeg albuma „Plafon“, ali i uspješnicama s jednako popularnog izdanja „Nema labavo“. Uz nevjerojatnu lakoću prebiranja po stihovima i jedinstvenu atmosferu dodatno je potvrdio zašto nosi titulu jednog od najboljih domaćih hip hop glazbenika. „Iskreno ludo je bilo uopće imati svirku pa makar i ovakvu bez publike, dosta dobar osjećaj. Hvala mojim dečkima na pravoj energiji koju smo nadam se prenijeli na videu, i svaka čast Dostavi zvuka koja je super organizirala cijelu stvar, od audia, videa do cijele produkcije.“, poručuje Kandžija. 

  Ožujsko Glazbena točionica Session predstavlja: Kandžija 

 Popis izvođenih pjesama:
1. Nema labavo
2. Đuro
3. Seljak
4. Rokatiki 

Live session su snimali Hrvoje Zubović, Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurcek i Sabina Rendulić, montažu je odradio Hrvoje Baudoin, a uloga ton majstora/tehnike pripala je Tomislavu Zubaku. Audio snimanje/tehnika bili su povjereni Leonardu Klaiću i Marku Mrakovčiću, dok mix i master potpisuje Mark Mrakovčić. 

Za režiju i produkciju pobrinuli su se Marko Nemec, Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Hrvoje Baudoin. Kandžija je live session priveo kraju podsjetivši na svoj posljednji singl i njemu pripadajući video spot „Rokatiki“ koji je sam osmislio, režirao i producirao. Singl je izmamio pozitivne reakcije publike i kroz prepoznatljiv Kandžijin humor nastavio niz hitova s albuma „Plafon“. 

Ožujsko Glazbena Točionica Session u suradnji s Dostavom Zvuka narednih tjedana predstavit će još nekoliko iznenađenja. Nakon Mašinkovog i Kandžijinog live sessiona iz Vintage Industriala, 26. veljače će nas zabavljati M.O.R.T

(Helena Kezerić)
19. 2. 2021. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble