Urban Cult
Glazba
marketing

Drugog dana Remote festivala nastupit će Elemental, Mixed Up Mary, Mašinko i ELEVEN

Drugi dan Remotea, glazbenog festivala proširene stvarnosti, u nedjelju 21. veljače donosi nastupe grupa Elemental, Mixed Up Mary, Mašinko i ELEVEN. Virtualni ulaz u festival bit će otvoren od 18.00, dok svirke počinju od 19.00.
19.00 – ELEMENTAL 
  Elemental - “Hej sanjalice” 

Drugi dan festivala će svojim nastupom otvoriti Elemental, jedan od najuspješnijih i najdugovječnijih hip hop bendova ovog podneblja. Prošlogodišnji i aktualni album “Ilica” objavljen je digitalno i služi kao testament vremenima u kojima se nalazimo, a noseći singl “Hej sanjalice” osvojio je radijske postaje diljem Hrvatske. Zbog smanjenih koncertnih aktivnosti Elemental od početka pandemije nije održao niti jedan koncert, a upravo će na Remoteu premijerno izvesti neke od pjesama s novog albuma. Koncert će ujedno donijeti i presjek više od dva desetljeća karijere kao i hitove koji su oblikovali brojne generacije obožavatelja.   

  19.40 – MIXED UP MARY 
  Mixed Up Mary - “Mjesto” 

Okosnicu benda Mixed Up Mary čini glazbeno-bračni par Ana i Konrad Lovrenčić, a svoj stil nazivaju chamber pop. Sjajni debitantski album “Umolomni” naslijedio je novi singl “Mjesto” snimljen u prošlogodišnjem periodu izolacije, a svoje mjesto će naći na drugom danu Remotea.     

  20.15 – MAŠINKO   Mašinko - “Perice” 

Zagrebački punk rock bend Mašinko jedno je od najvoljenijih imena regionalne nezavisne scene. Nedavno objavljen spot za singl “Perice” sniman je uz pomoć fanova na prošlogodišnjoj proslavi 10 godina karijere i samo je još jedna potvrda kultnog statusa benda. Pjesma je skinuta s albuma “Danas ću, Sutra ću” koji je završio na listama najboljih izdanja prošle godine.   

  21.00 – ELEVEN 
  ELEVEN - “DNA Traveller” 
Eleven je solo techno projekt bubnjara benda ABOP,  Ivana Levačića, koji aktivno djeluje i u bendovima Kries i Chui. Dobitnik je nagrade Ambasador za najperspektivniji bend/autorski projekt elektroničke glazbe. Svemu ovome prethodi prvi dan festivala, u subotu 20. veljače, na kojem će nastupiti MI VIDA, Chui, Nipplepeople i ABOP.    

Remote je glazbeni festival proširene stvarnosti, označava spoj stvarnog i virtualnog u jedan okoliš, stvarat će se na platformi kakva još nije viđena u našoj regiji. Publici će biti dostupan putem entrio.stream platforme, bez potrebe za dodatnom VR tehnologijom i to isključivo za vrijeme trajanja festivala. Time će, kao i pravi festival, Remote biti jedinstveno iskustvo koje se može doživjeti samo u trenutku kada se i održava.   

Nositelj Remotea je Umjetnička Organizacija Elemental, koja od 2015. godine djeluje i pod imenom 383records, a nastala je kao logični razvoj glazbene skupine Elemental, čiji su članovi aktivni u brojnim drugim glazbenim sastavima i projektima. Partneri na projektu su Promo logistika, Mozaik grupa, OOO Booking i After Records. Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija putem natječaja za programe digitalne pretvorbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.   

  Ulaznice 
Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kn za jednodnevnu ulaznicu i 60 kn za dvodnevnu, što su iznosi koji ostaju do samog festivala. 

Ulaznice se prodaju isključivo na webu Entria: https://www.entrio.hr/event/remote-festival-8757.  

(Sanjin Đukić)
15. 2. 2021. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble