Urban Cult
Glazba
marketing

Mašinko predstavlja live session

Mašinko vadi novi as iz rukava za optimističniji početak godine i po prvi put predstavlja jedinstveni live sessionu snimljen u jednom od voljenijih zagrebačkih klubova, Vintage Industrial Baru.
Mašinko se pobrinuo da u 2021. godinu uđemo optimističniji, hrabriji i vedriji. Objavljenim live sessionom podsjećaju zašto se njihovi nastupi uživo opisuju kao „nezaboravna koncertna iskustva”, odgovaraju na pitanje zašto je „nemoguće ne voljeti Mašinko” i potvrđuju kako „svugdje je doma, ali uz Mašinko je zaista najljepše”. 
  Glazbeni session - Mašinko 

 Popis izvođenih pjesama:
1. 041
2. Kad idemo van
3. Sretan Božić (Bit će bolje)
4. Tu smo gdje smo
5. Zle opačine 

Live session su snimali Hrvoje Zubović, Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurcek i Sabina Rendulić, montažu je odradio Hrvoje Baudoin, a uloga ton majstora/tehnike pripala je Tomislavu Zubaku. Audio snimanje/tehnika bili su povjereni Leonardu Klaiću i Marku Mrakovčiću, dok mix i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. 

Za režiju i produkciju pobrinuli su se Marko Nemec, Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Hrvoje Baudoin. Ovim nastupom uživo bez publike i uz pridržavanje epidemioloških mjera, Mašinko je izveo uspješnice s dosadašnjih izdanja, ali i podsjetio na aktualni album „Danas ću, sutra ću”

„Danas ću, sutra ću” (Dostava Zvuka / Dirty Old Label, 2020.) dostupan je putem Bandcampa benda, YouTube kanala Dostave zvuka te na svim streaming servisima: https://muz.lc/danascusutracu 

Ožujsko Glazbena Točionica Session u suradnji s Dostavom Zvuka narednih tjedana predstavit će još nekoliko iznenađenja. 

Nakon Mašinkovog live sessiona iz Vintage Industriala, 12. veljače premijeru virtualnog nastupa imati će Kandžija

Mašinko su: Šulc, Lav, Perica, Andrija, Srki, Pitura i Markan.

(Helena Kezerić)
5. 2. 2021.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble