Urban Cult
Glazba
marketing

Dimitrije Dimitrijević u Začaranoj Močvari

Kao zadnji program prije novogodišnjeg ludila, predstaviti će se Dimitrije Dimitrijević, kantautorski projekt Dimitrija Simovića otprije poznatog kao basista i pjevača niškog benda Igralom.Koncert će se održati online na Youtube kanalu Močvare u utorak 29.12., 20 h.
Dimitrijević je nedavno izbacio debitantski album "Čar-pitanje" kojim uz pomoć 11 sjajnih glazbenika iz regije, objedinjuje elemente trip hopa, bluesa, alternative, funka, synth-popa, RnB-ja, elektronike i ambijentalne glazbe.

"Čar-pitanje" je čarobno pitanje "Kako preživjeti?". S obzirom na to da Dimitrije rad na ovom albumu smatra jednom od prijelomnih točaka u svom životu, naziv albuma se našao prikladnim. "Čar-pitanje" je za Dimitrija pitanje koje sa sobom nosi promjenu države, grada, života, a ima samo jedan točan odgovor.

U ovom live streamu ćete ga imati priliku premijerno čuti, a Dimitriju (vokal, gitara, sample pad) će se na pozornici kao bend pridružiti i neka poznata lica - Sara Renar (vokal, synth), Viktor Slamnig (bas gitara), Ivan Cimi Marinović (bubanj), Jakša Perković (gitara) i Vedran Peternel (soundscape i sampleovi).

(Danijel Badanjak) 

29. 12. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble