Urban Cult
Izložbe
marketing

Natječaj Art ćakule

Art ćakula je online umjetnički projekt osmišljen kao virtualno druženje umjetnika s područja Hrvatske i regije preko ZOOM platforme. Na Art ćakuli umjetnici dijele i razmjenjuju iskustva, sklapaju nove kontakte, te kroz razgovor i druženje potiču jedni druge na daljnji rad i umjetničko stvaranje u neobičnim uvjetima današnjice.
Online zajednica umjetnika Art ćakula poziva zainteresirane umjetnike i djelatnike u području kulture i umjetnosti da se odazovu otvorenom pozivu za suradnju i to prijavom na jednu od dvije ponuđene opcije: 
1)     Poziv za sudjelovanje na Art ćakuli kao gost-izlagač putem platforme Art Ćakula
Pozivaju se zainteresirani umjetnici i djelatnici u području kulture i umjetnosti da se pridruže projektu Art ćakula i prijave svoja izlaganja za program Art ćakule koji se odvija preko Zoom platforme. Izlaganja mogu biti prezentacije profesionalnog rada, kolonija, razmjena profesionalnih iskustava, predstavljanje korisnih web stranica, aplikacija, izložbi i ostalih kulturno-umjetničkih događaja. Naravno, dobrodošle su i druge ideje i prezentacije koje bi bile od koristi drugim umjetnicima i vjernoj publici Art ćakule. Izlagači mogu biti umjetnici, povjesničari umjetnosti, kustosi, galeristi, kolekcionari, organizatori umjetničkih događaja. Potrebno je osmisliti izlaganje u okvirnom trajanju od 45 minuta, uz pratnju fotografija ili ppt prezentacije na ranije navedene teme. Nakon izlaganja slijedi diskusija i razmjena iskustava o predstavljenoj temi. 

Moderator Vašeg izlaganja bit će osiguran. Zainteresiranim izlagačima predlažemo da pogledaju dosadašnja izlaganja na YouTube kanalu (www.youtube.com/channel/UCGOYiZDKcbkXbvn-g60LDFA/videos) te da prate Art ćakulu na društvenim mrežama. Svaki izabrani izlagač bit će promoviran preko digitalnih kanala Art Ćakule, prije i poslije samog izlaganja. Izlaganja se održavaju nedjeljom u poslijepodnevnim satima, a nakon izlaganja objavljuje se snimka izlaganja koja ostaje javno dostupna na YouTube kanalu Art ćakule. 

Zainteresirani za sudjelovanje na Art ćakuli u formi gosta-izlagača Art ćakule trebaju poslati sljedeće materijale:   
  1)      Ime i prezime – struka/zanimanje/područje rada 
  2)      Profesionalna biografija (godina i mjesto rođenja, obrazovanje, profesionalno djelovanje – izlaganja, nagrade i priznanja, projekti, članstva, web stranice) 
  3)      Sažetak izlaganja (tema i opis, minimalno 1 kartica teksta – 1800 znakova)
  4)      Kontakt e-mail adresa 
  5)      minimalno 10-15 fotografija u visokoj rezoluciji kao ilustraciju izlaganja, a koje će organizatori, ukoliko kandidat bude odabran, koristiti za najavu izlaganja (fotografije trebaju biti u jpeg formatu, minimalno 1200px širine) – preporučamo slati preko https://wetransfer.com/ ili https://www.filemail.com/ 

Sve navedene materijale treba poslati do 15. siječnja 2021. na e-mail adresu: art.cakula@gmail.com te navesti subject: 
''Natječaj Art ćakule: gost-izlagač''   

2)     Natječaj za prijem novih članova online zajednice umjetnika Art ćakula Pozivamo zainteresirane umjetnike i djelatnike u području kulture i umjetnosti da se pridruže projektu Art ćakula u formi stalnih članova Art ćakule. Članovi Art ćakule imaju svoje obaveze i prava, te aktivno doprinose zajednici kroz kreiranje i održavanje predavanja, administriranjem društvenih mreža Art ćakule, a isto tako stječu prava sudjelovanja u budućim izložbama i projektima članova. 

Art Ćakula promovira svoje aktivnosti, kao i aktivnosti članova na sljedećim kanalima, čija je publika u stalnom porastu: 
●        Facebook stranica (www.facebook.com/artcakula): preko 1000 pratitelja 
●        Youtube kanal (www.youtube.com/channel/UCGOYiZDKcbkXbvn-g60LDFA/about): preko 2.000 pregleda 
 ●        Instagram profil (www.instagram/artcakula): preko 100 pratitelja 
●        Facebook grupa članova U pripremi je i izrada web stranice Art ćakule. 
Svi zainteresirani za stalno članstvo u online zajednici umjetnika Art ćakula trebaju poslati sljedeće materijale: 
  1)      Ime i prezime – struka/zanimanje/područje rada 
  2)      Profesionalna biografija (godina i mjesto rođenja, obrazovanje, profesionalno djelovanje – izlaganja (popis grupnih i samostalnih izložbi), nagrade i priznanja, projekti, članstva, web stranice) 
  3)      Kontakt e-mail adresa 
 4)      minimalno 15-20 fotografija u visokoj rezoluciji radova – presjek dosadašnjeg djelovanja (fotografije trebaju biti u jpeg formatu, minimalno 1200px širine) – preporučamo slati preko https://wetransfer.com/ ili https://www.filemail.com/ 

Sve navedene materijale treba poslati do 15. siječnja 2021. na e-mail adresu: art.cakula@gmail.com te navesti pod subject: 
''Natječaj za nove članove Art ćakule'' Svi prijavljeni kandidati bit će obaviješteni o rezultatima natječaja najkasnije do 22. siječnja 2021. 


(Sonja Švec Španjol)
23. 12. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble