Urban Cult
Kazalište
marketing

Ovih blagdana krenite u potragu za Orašarom kroz jedinstveni online program kazališta Trešnja

Iskoristite priliku za sudjelovanje u jedinstvenom kazališnom iskustvu – online Kazališnoj igri: Tko je ukrao Orašara? kojom će vas kazalište Trešnja povesti na fantastično božićno putovanje svijetom mašte, a da pritom ne morate napuštati udobnost vašeg doma.
Uslijed korona krize mnoge kulturne institucije suočile su se s velikim izazovom, a to je način komunikacije s publikom koja nije u mogućnosti posjetiti kazalište. Zato je kazalište Trešnja, koje inače ima dugogodišnju tradiciju proslave božićnih blagdana, pripremilo novo, zanimljivo i dosad neviđeno kazališno iskustvo – online Kazališnu igru: Tko je ukrao Orašara?

Trailer programa možete pogledati ovdje

Igra se sastoji od četiri virtualna prostora, od kojih svaki skriva svoje zagonetke, a da bi igra išla dalje djeca otkrivaju tragove koji ih vode prema čaroliji božićnog duha, te rješavaju zagonetke koje zahtijevaju različite misaone procese. Prostori su tematski i vezani uz fantastične svjetove i likove iz mašte, pa tako i uz originalnu Hoffmannovu priču o Orašaru. 

Osim što su zabavnog karaktera, zagonetke i problemski zadaci djecu potiču na razmišljanje, sagledavanje problema iz različitih kuteva, uočavanje detalja, povezivanje elemenata u cjelinu na nov način te poboljšavaju njihovu koncentraciju, kreativnost, govorne i vizualne sposobnosti, kao i razvoj analitičkog mišljenja i logičkog zaključivanja. Igru vodi dobri duh kazališta koji živi u kazalištu već sto godina, poznaje svaki njegov kutak i skriva dobro čuvano blago kazališta. 

U našoj priči pomaže Marie pronaći njezinu najdražu igračku. Pogađate? Orašara. Krenite na veličanstveno putovanje popularnom božićnom pričom o Orašaru koja će vas odvesti u svijet čarolije i mašte gdje nema granice između stvarnog i zamišljenog. 

Svoju virtualnu ulaznicu možete kupiti od petka, 18. 12., putem poveznice koja će biti dostupna na rasporedu web stranice kazališta Trešnja. 

(Sara Križanić)
17. 12. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble