Urban Cult
Izložbe
marketing

Suvremeni umjetnici u Stalnom postavu MUO

Od subote 5. prosinca 2020. u Muzeju za umjetnost i obrt bit će izložena instalacija akademske slikarice Pauline Jazvić izvorno planirana u okviru ciklusa „Suvremeni umjetnici u Stalnom postavu MUO“ čiji je cilj ostvarenje dijaloga između aktualnog Stalnog postava i suvremenog umjetničkog izričaja. 
Izložba Pauline Jazvić izvorno planirana u dvoranama Stalnog postava MUO, u novonastalim okolnostima svedena je tek na instalaciju, smještenu u okvir napukle slike Muzeja. 

Od Stalnog postava preostalo je tek stubište u blokadi. Paulini Jazvić slijepa ulica koja poziva na uspon, no trenutno ne dovodi do ničega, ipak predstavlja polazište za artikulaciju ambijentalne instalacije. Izražavanje različitih aspekata drame o psihološkoj krhkosti „ljudskog materijala“, koja se nakuplja u pojedinačnim traumatskim iskustvima ili društvenom tretmanu pojedinih skupina, karakteristična je tema cijelog opusa Pauline Jazvić. 
O čemu je riječ u njenoj instalaciji otkrit će se u subotu, 5. prosinca u 12 sati na predstavljanju koje će biti prenošeno putem Live streama na FB profilu Muzeja za umjetnost i obrt.

(Urban Cult)
4. 12. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble