Urban Cult
Glazba
marketing

Marisol snimili debitantski singl ''Kontrol frik''

Autorski dvojac marisol, novo ime na domaćem glazbenom terenu, predstavlja se  singlom “Kontrol frik”, prvom pjesmom s nadolazećeg debitantskog albuma. 
Marisol svoj zvuk opisuje kao Mango pop, a „Kontrol frik“ je njegova pokazna vježba. Akustične gitare i glas bio je prvotni koncept koji je duo kasnije upakirao u retro akustično - elektronski zvuk s elementima nekog ”staro – novog”, ali pomaknutog Mediterana. Krajnji rezultat,osim manga, evocira i druge osjetilne asocijacije te predstavlja nešto svježe, ukusno, plesno, intimno; melankolično i sretno istovremeno.   

  marisol – „Kontrol frik“     

„Kontrol frik“ prati i video spot s redateljskim potpisom Nikice Zdunić i montažom Denisa Golenja. Pozornost zadržavaju glumci Maruška Aras i Nikola Dedić koji svojom neposrednošću grade atmosferu svakodnevice i zadržavaju pozornost iznoseći kratki isječak iz svačijeg života.   

Prvi singl dvojca marisol pjesma je koja odiše intimnošću kantautorskih radova, a opet vrlo nenametljivo poziva da je slušate u plesnom dvokoraku i daje savršen uvod u ono što će se moći čuti na albumu zakazanom za proljeće 2021. godine.     

(Sanjin Đukić)
24. 11. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble