Urban Cult
Izložbe
marketing

Natječaj za izlaganje VGA02

Virtualna Galerija Akademija raspisuju natječaj za izlaganje na skupnoj izložbi koja će se održati u četiri hrvatska grada, točnije u Mini kinu Jadran (Rijeka), Galeriji Knifer (Osijek) , Klub zoni (Split) i Galeriji Prozori (Zagreb).   
Pozivaju se svi studenti/ice umjetničkih akademija u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zagrebu, kao i one koji su diplomirali u tekućoj godini da se prijave za izlaganje na grupnoj izložbi naziva VGA02. Izložba će se održati od 14. do 20. prosinca 2020. godine kao “virtualna” izložba u fizičkom prostoru gdje će radovi biti predstavljeni putem forme fotografije i/ili videa.   Ovim putem autori/ice mogu prijaviti svoj rad ili seriju radova u svim tehnikama zaključno s 29. studenim 2020. godine.   

  Detalji o izložbi   

Ova nas je godina sve iznenadila, a proces prilagodbe na ukupnu situaciju još uvijek traje. Odlučili smo prihvatiti povećavanu virtualnost svakodnevice, ali i uključiti sigurnost otvorenog prostora. Kao i dosad, VGA02 nije tematski niti medijski ograničena izložba, već prihvaća sve forme izražavanja s jedinim naglaskom na cjelovitost, promišljenost i kvalitetu umjetničkog rada.   

Radovi će biti prezentirati putem reprodukcija i/ili videa, ukoliko sami nisu plod digitalne tehnologije. Ako smatrate da vaša dokumentacija nije dovoljno kvalitetna - ne brinite - jer ćemo vam, po potrebi, omogućiti svoju tehničku podršku. Radovi će biti prikazani putem montiranog videa koji će zadirati u javne prostora grada i tako aktivirati čak i “prisilnog” promatrača.   

Projicirane umjetničke radove ili serije radova pratit će tekstualni opis, odnosno sadržaj kojim će novinari i novinarke portala Kulturflux prethodno medijski predstaviti umjetnike i njihov rad.    

 Prijavnica sadrži sljedeće informacije:  
 - osnovne podatke prijavitelja/ice  
 - životopis  
 - opis ili izjavu o radu (do 1,000 znakova) 
 - tehnički opis rada  
 - kvalitetne fotografije i/ili snimke rad     

Organizator osigurava: 
 - promociju izložbe 
 - dizajn i tisak deplijana  
- medijsko predstavljanje svakog izlagača/ice na portalu Kulturflux   

Prijave se primaju putem Google Formsa do 29. studenog 2020. godine. Rezultati natječaja bit će objavljeni do najkasnije 1. prosinca.
- https://forms.gle/TGvvyj9vfNVLW3of9 

Sva pitanja i nedoumice možete uputiti putem e-maila: virtualnagalerija1@gmail.com ili na brojeve telefona: 099 790 3837 (Josip Drdić) i 091 485 0174 (Mihaela Zajec).

(Urban Cult)
20. 11. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble