Urban Cult
Cool tura
marketing

„Vrijeme je za igru“ u MSU

„Vrijeme je za igru“ je kazališna predstava i kreativna likovna radionica za djecu (1,5 - 6 godina) povodom Međunarodnog dana djeteta koja će se održati u nedjelja, 22. studenog 2020. od 10 do 11 sati u Dvorani Gorgona u MSU.
Krajem studenog, točnije 20.11. obilježava se Međunarodni dan djeteta povodom kojeg Muzej suvremene umjetnosti i Teatar Puna kuća organiziraju kulturno – edukativni program namijenjen djeci od 1,5 do 6 godina pod nazivom „Vrijeme je za igru“ u MSU, a koji će se održati u nedjelju, 22. studenog. 

Program se sastoji od kazališne predstave koja se temelji na neverbalnoj komunikaciji, kombinirajući pokret, zvuk i glazbu, ali i upotrebu geometrijskih tijela i oblika uz pomoć kojih djeca vježbaju vizualno razumijevanje i komunikaciju. Nakon predstave djeca će se uputiti na polusatnu kreativnu likovnu radionicu gdje će, inspirirani onime što su vidjeli na predstavi, sami izraditi svoj likovni rad. Muzejske edukatorice vodit će polaznike u kreativnom razmišljanju i likovnom izražavanju, stavljajući naglasak na slobodnoj interpretaciji sadržaja. Radovi nastali na radionici bit će izloženi u Otvorenoj galeriji MSU-a te digitalizirani i objavljeni u sklopu online izložbe dječjih radova na mrežnim stranicama, kao i na društvenim mrežama MSU-a.   

Galeriju fotografija, trailer i više o predstavi možete pogledati i pročitati na: https://punakuca.hr/shows/vrijeme-je-za-igru/   

U ranoj fazi razvoja, djeca uče komunicirati s okolinom na verbalnoj razini - izgovaraju svoje prve riječi i uče se pravilno izražavati. Ono što je vrlo bitno u socijalnom, ali i kognitivnom razvoju djeteta je vizualna komunikacija koja se razvija posredstvom likovnih elemenata. S obzirom da je utjecaj slike u društvu iznimno velik, vrlo je bitno na zanimljiv i kreativan način educirati najmlađu publiku o različitim mogućnostima komunikacije. 

O tome su već mogli čuti na vodstvima i programima uz izložbu „Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma“ koja je kroz medij animiranog filma komunicirala niz neverbalnih, ali ujedno univerzalnih poruka koje jednako lako iščitavaju djeca i odrasli diljem svijeta danas, kao i proteklih šest desetljeća. Ukoliko još niste posjetili izložbu Zagreb filma - sada je prilika! Naime, uz predočenje ulaznice za predstavu posjetitelji ostvaruju popust od 50% na cijenu obiteljske ulaznice za posjet izložbi „Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma“.   

Ulaznice za program se mogu kupiti na blagajni Muzeja i na https://www.ulaznice.hr/web/event/38/8191 po cijeni od 40,00 kn. 
Broj mjesta je ograničen.

(Urban Cult)
13. 11. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble