Urban Cult
Glazba
marketing

Franco Balkan objavio prvi dio Trilogije

Sarajevski pjevač Franco Balkan je u petak 16. listopada, objavio novi spot za pjesmu ''Rekla mi je'' kao prvi dio najavljene Trilogije koja predstavlja jednu uvezanu cjelinu koju prate 3 priče. 
Spot i pjesma ''Rekla mi je'' je prvi dio Trilogije, a pratiće je spotovi za pjesme ''Varam'' (drugi dio) i ''Voljeću dok zaspim'' kao treći i finalni dio. Pjesma je u pop-rap reggaeton žanru. Muziku za pjesmu ''Rekla mi je'' je radio mladi sarajevski pjevač i gitarista Tarik Mulaomerović (Duo X), tekst je napisao Franco Balkan, dok su aranžman radili Almir Ajanović i Adnan Pacoli (Duo X). 

Pjesma je snimljena početkom ljeta ove godine u Tempo studiju u Sarajevu, a mix i mastering je radio Almir Ajanović. Izdavač je produkcijska kuća Tempo Digital iz Sarajeva, koja stoji iza ovog mladog umjetnika.   

 LINK: https://www.youtube.com/watch?v=6kyYK2BTTGE   

Spot je radila produkcijska kuća Tempo Digital, a režirao ga je Miloš Jovanović – Rebi iz produkcijske kuće 3Points iz Beograda. Kako saznajemo, pjesma ''Rekla mi je'' je njegov peti studijski singl sa nadolazećeg albuma ''Superstar'' na kojem će se naći ukupno 9 pjesama. Album Superstar će biti objavljen 21. decembra 2020. godine. 

(Urban Cult)
20. 10. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble