Urban Cult
Cool tura
marketing

Uskoro počinje 8. festival nezavisne kulture – PLATFORMAT!

U petak 16. 10. počinje osmi festival nezavisne kulture – Platformat. Službeno otvaranje planirano je za 20h u Amfiteatru projekcijom filmova iz recentne produkcije Kino kluba Split, nakon čega slijedi glazbeni program KLFM Soundsystema u dvorištu kluba Kocka, ali dio aktivnosti održavat će se i ranije.  
U subotu 17. 10.  od 11 do 16 sati  održava se radionica Clubture na temu razvoja publike namijenjena članicama mreže DKC-HR, ali i ostalim zainteresiranim organizacijama nezavisne kulturne scene koje provode kulturne i umjetničke programe. Zamišljena je kao peer-to-peer proces učenja tijekom kojeg će sudionici imati priliku diskutirati i dijeliti iskustva o metodama pristupa lokalnoj publici, s posebnim naglaskom na prevladavanje novih izazova u razdoblju pandemije. 

Facilitatorica je Mirela Travar. Isti dan u 17 sati u suradnji s mrežom Clubture, Platforma Doma mladih i Kulturpunkt.hr pozivaju na otvoreni razgovor o splitskoj nezavisnoj kulturnoj sceni čiji je cilj okupiti što veći broj protagonista koji će u javnom forumu zajednički rekonstruirati prošla događanja te mapirati aktualne tendencije i probleme s kojima se suočavaju. U razgovoru sudjeluju predstavnici organizacija u polju nezavisne kulture, pojedinci koji su dugi niz godina uključeni u njen razvoj, kao i svi zainteresirani za teme i fenomene koji se u tom polju otvaraju i problematiziraju.

(Sunčica Fradelić)
13. 10. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble