Urban Cult
Izložbe
marketing

Multimedijalna izložba Vesne Mačković u Gradskoj galerji Striegl

Gradska galerija Striegl najavljuje prvu samostalnu izložbu Vesne Mačković, suvremene hrvatske multimedijalne umjetnice čije ishodište upravo jest njen rodni grad Sisak.
Izložba pod nazivom ‘’Kraj dnevnog programa na TV kanalu matrice’’ predstavit će seriju digitalnih slika otisnutih na platna velikih formata te animirani video rad kojeg prati i zvučna instalacija u galerijskom prostoru. Sastavni segment izložbenog koncepta će biti prostor kojeg je sama autorica nazvala ‘’Druženje s Vesnom’’ u sklopu kojeg ćete moći prilikom otvorenja izložbe razgovarati s autoricom te ponijeti sa sobom neke od slika s izložbe, ali i suvenire čije autorstvo potpisuje upravo Vesna Mačković. 

Izložbu prati opsežan dvojezični katalog / monografija s reproduciranim radovima i tekstovima stručnih suradnika koji će posjetitelji moći uzeti u zamjenu za donaciju po želji, ali i kupiti kasnije putem Amazona i Kindle-a.   

Izložba je nastala u suradnji ARKTIK - Instituta za budućnost i dio je inicijative ‘’Umjetnost dostupna svima’’.   
 Kustos izložbe je Jurica Škofač.   
Sva događanja u Gradskoj galeriji Striegl održavaju se u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.

OTVORENJE IZLOŽBE: 16/10/2019., 19,00 SATI, GRADSKA GALERIJA STRIEGL, 1. KAT HOLANDSKE KUĆE,  RIMSKA 10, SISAK   

Molimo prethodnu potvrdu dolaska na otvorenje izložbe na mail: alma@galerija-striegl.hr ili na 044 522 255.   

Umjetnica će također biti dostupna za individualno vođenje kroz izložbu tijekom subote, 17. listopada 2020., uz najavu željenog termina na info@arktik.eu u radnom vremenu Gradske galerije Striegl: 12 – 20 sati.

(Alma Trauber)
13. 10. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble