Urban Cult
Glazba
marketing

Etno koncert u Močvari: Eikonoise

U sklopu programa Vrelo zvuka organizirali smo nekoliko koncerata s novim imenima hrvatske etno scene, a sada predstavljamo i sjajan projekt Eikonoise koji je lani izazvao veliku pažnju albumom "Immanens".
EIKONOISE (Čakovec)

Hrvatska world music scena je posljednjih nekoliko godina doživjela pravi procvat - oni 'stariji' izvođači su objavili odlične materijale, a pojavili su se i neki novi izvođači koji su svojim zvukom obogatili i osvježili scenu. Jedan od njih je svakako i Eikoinoise, projekt iza kojeg stoji Bojan Miljančić, a koji je na svojem debut albumu "Immanens" uspješno spojio tradicijsku glazbu s elektronskom. Eikonoise se ne bi mogao nazvati (samo) world music projektom, a možda je najbolji opis svega što se događa pod ovim imenom dao sam autor, Bojan Miljančić:

"Eikonoise je kolaž, organizacija, montaža, rez, trenutak; realnost svedena na trenutak koja prebiva između dva ništavila, samoća, trenutačna odluka, izvornost, neponovljivost, neuhvatljivost. Eikonoise u svojem izrazu teži izvornosti, slučaju, originalnosti, unikatnosti, samosvojnosti i neponovljivosti izraza..."

Vrelo zvuka ima čast da ugosti prvi nastup Eikonoisea u Zagrebu, a za ovu priliku je okupljen cijeli bend koji će na ovom koncertu nastupiti u sastavu:
Bojan Miljančić (Eikonoise) - sintevi, duduk, elektronika, live sampling
Ljerka Končar Gamulin - violončelo
Tamara Korunek - vokal
Filip Krznar - bubanj, perkusije
Marinko Marciuš - bubanj, perkusije.

Jedinstvena kombinacija elektronske s tradicijskom glazbom, ali i raznim drugim stilovima vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Vrelo zvuka je Močvarin projekt posvećen promociji etno/world music/tradicijske glazbe koji se odvija pod umjetničkim vodstvom Emira Fulurije.

EIKONOISE (Čakovec)

Nedjelja 11.10., vrata 20:00, koncert 21:00
Lokacija: Močvarna terasa
Upad u pretprodaji i na dan koncerta na blagajni kluba: 35 kn
Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets
Online prodaja ulaznica: bit.ly/mochvara-eikonoise
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.(Danijel Badanjak) 
8. 10. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble