Urban Cult
Glazba
marketing

Nova hrvatska etno scena u Močvari

U sklopu programa Vrelo zvuka organizirano je nekoliko koncerata s novim imenima hrvatske etno scene, a sada se predstavljaju još dva izvođača koji djeluju već neko vrijeme, ali nisu previše koncertno nastupali. Ovo je prilika da ih vidite ovog četvrtka u 20h na jedinstvenoj lokaciji i pozornici Močvarine tarase.
PRISOJE (Zagreb)
Prisoje je svijetla strana planine ili brda, iako balkanske tradicijske pjesme koje odabire većinom imaju životnu težinu jer nema prisoja bez osoja. Glasom, bubnjem i još ponekim perkusijama reinterpretira tradicijske hrvatske, srpske, bosanske, hercegovačke, makedonske i bugarske pjesme, a u nastupe, ovisno o situaciji, voli uključiti i publiku. Bivša je članica ansambla Kamene babe i ZborXopa.

Prisoje - Zora zori a ja kod ovaca @ Soundcloud 


MARTIN LADIKA (Zagreb)
Martin bodri iskustva u pjesmu koju grlom pokušava pretvoriti u pticu, krilati je neodređenim instrumentarijem iz kojeg se često izdvaja ogoljena gitara. U svojim nastojanjima ugleda se na narodne pjevače. Osjeća kako je pjesma iznimno sposobna i trudi je se prisjetiti. U Močvarinu Vrelu Zvuka rado bi predstavio način na koji izvire kao čovjek. Bit će to, kako kaže, kratka, artikulirana, autorska izvedba (pjesama koje su mu pale na pamet). Dobrodošli svi i hvala na uzimanju u obzir.


Vrelo zvuka je Močvarin projekt posvećen promociji etno/world music/tradicijske glazbe koji se odvija pod umjetničkim vodstvom Emira Fulurije.Četvrtak 8.10., vrata 20:00, koncert 21:00
Lokacija: Močvarna terasa
Upad u pretprodaji i na dan koncerta na blagajni kluba: 35 kn
Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets


(Danijel Badanjak) 
6. 10. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble