Urban Cult
Glazba
marketing

Svemir na terasi Začarane Močvare

Ovog četvrtka 1.10., na terasi Močvare svira Svemir.  Ulaz se otvara u 20 h, a koncert počinje u 21 h.
Njihovi članovi su u raznim sastavima stali na pozornicu Močvare, a sada nam se zagrebačka četvorka Svemir vraća u novoj postavi i s albumom Strah od dubine, koji je jednoglasno ocijenjen njihovim do sada najboljim ostvarenjem.

Zagrebačka rock četvorka Svemir pojavila se na sceni svojim istoimenim demo/debut albumom još 2012-te i od onda za njih nema stajanja: odsvirali su na desetine koncerata u klubovima i na festivalima diljem regije, uključujući i nastupe prije poznatih imena americane kao što su Amy LaVere i Steve Wynn, te zapažene nastupe na festivalima HGF i Demofest na kojima su se plasirali u finale. 

Do sada su objavili četiri hvaljena albuma, a mediji njihov zvuk nerijetko uspoređuju s onim Neil Younga ili Grama Parsonsa. Aktualno izdanje Strah od dubine objavljeno je 2019. godine pod okriljem Mast produkcije, a ističe se po tome što je snimljeno uživo, što je dodatno naglasilo njegovu intimističku prirodu.

Bend u Močvaru dolazi u sastavu Zvonka Obajdin, Daniel Rodik, Matko Boršić i Helena Ernoić, a osim aktualnog albuma Strah od dubine, podsjetit će i na neke svoje starije, ali još uvijek omiljene pjesme.

(Danijel Badanjak) 
30. 9. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble