Urban Cult
Glazba
marketing

Jacques Houdek uživo u Saxu!

Zagrebačku društvenu i kulturnu jesen obogatit će novonormalan show na staronormalnoj lokaciji – kultni klub u centru hrvatske metropole ugostit će originalan show domaćina koji je u Saxu sve samo ne gost. Svom glazbenom domu, kako mu rado tepa, Gospodin Glas vraća se glavom i bradom u istoimenom showu koji simbolično kreće u četvrtak 1. listopada, vraćajući se tako svojim korijenima kada je osam godina zaredom svakoga četvrtka oduševljavao vjernu publiku svojim glazbenim večerima u Saxu!
„Ima nešto u tome… Da se nađemo k'o ljudi, riječi malo da se druže, gdje je dobar običaj da se uzvrati, jedno drugome, onaj pravi osjećaj!“, stihovi su čudesnog dueta legendarne Doris Dragović i Jacquesa koji upravo ovim riječima opisuje viziju i misiju svoga showa kojim u ovim neizvjesnim i potpuno novim okolnostima želi, uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, kroz druženje u intimnoj klupskoj atmosferi svim posjetiteljima pružiti baš taj pravi osjećaj zajedništva, kvalitetne zabave, veselja i stvaranja novih prijateljstava. 

„Svaki četvrtak ključan je za vaše dobro raspoloženje! Bit će to moja osnovna misao vodilja u kreiranju večeri tijekom kojih ću ugostiti svoje drage kolege i pokušati ih predstaviti u svjetlu kojim sjaje u mome životu; bit će tu i puno vrhunske glazbe uživo, prepričavanja dogodovština, obilje dobroga i zdravoga humora; ukratko – ljubavi, smijeha i pjesme neće nedostajati!“ optimistično najavljuje početak svoga showa „Glavom i bradom“ koji će ekskluzivan biti i po broju posjetitelja.

Na novonormalno druženje s Jacquesom i njegovim gostima svakoga će četvrtka, s početkom točno u 20 sati, moći doći stotinu posjetitelja koji svoja mjesta na najboljem druženju u gradu mogu rezervirati na email klub@sax-zg.hr ili broj telefona 092 167 5283. Ulaznice po cijeni od 70 kuna moći će se kupiti na ulazu u klub.

„Posebno me veseli što će mjesto našeg ponovnog susreta biti SAX! Upravo sam tu započeo svoju profesionalnu karijeru prije točno 20 godina i tijekom posljednjih desetak godina primio sam na stotine poruka ljudi koji su redovito, svakoga četvrtka, putovali s nama na čarobna glazbena putovanja i sve ovo vrijeme s nestrpljenjem čekali povratak u našu bazu. Neopisiva je čast kada obilježiš nečije glazbeno odrastanje, kada te netko percipira 'svojim' jer si bio dijelom najboljih izlazaka s društvom s faksa… I zato cijeli moj tim sa mnom i u ovim vremenima hrabro i oprezno, s punim poštovanjem prema publici, radi na showu koji će, siguran sam, spajati ljude, pružiti im nezaboravne trenutke i stvarati uspomene koje će nas inspirirati i voditi u zdravije i bolje sutra! Ovaj show nije samo još jedna svirka, ovo će biti puno više od toga - vidimo se svakoga četvrtka u našem SAXu; čekam vas na staroj lokaciji glavom i bradom!“ stoji u Jacquesovu pozivu na ovaj originalan i novonormalan show kroz koji će ga publika, i stara i nova, moći upoznati izbliza, u nekim novim ulogama, i osobnije no ikada! 

(Andrea Vrban Geržina)

29. 9. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble