Urban Cult
Kazalište
marketing

''Udavače'' Hit teatra premijerno u Vidri - Sva lica i naličja današnje ljubavi

Zagrebačko kazalište Hit teatar u petak 2. listopada s početkom u 20 sati na daskama zagrebačke Vidre premijerno će prikazati svoju novu predstavu 'Udavače', nastalu prema scenarističkom predlošku Matka Elezovića te u režiji Marija Kovača.   
Nakon kazališnih uspješnica 'Metoda za brak' i 'Julijin balkon', koje su se prema gledanosti i reakcijama publike i kritike vrlo brzo prometnule u hit komedije, nezavisno zagrebačko kazalište Hit teatar, čija je osnivačica i umjetnička voditeljica Matea Elezović-Brdar, a uspješno djeluje već gotovo jedno desetljeće, u petak 2. listopada s početkom u 20 sati na daskama zagrebačke Vidre premijerno će prikazati svoju novu predstavu 'Udavače', nastalu prema scenarističkom predlošku 'meštra od komedija' Matka Elezovića te u režiji iskusnog Marija Kovača. 

Prema prokušanom receptu 'smijeha kao lijeka', 'Udavače' britkim i zaigranim humorom svjetla kazališnih reflektora bacaju na današnja, moderna vjenčanja te propitkuju široku lepezu ljubavnih, većinom neuređenih odnosa i urnebesnih bračnih (ne)sporazuma, kao i razloge koje pojedince danas dovode do onog nekoć vrlo romantičnog, a danas sve više praktičnog, 'sudbonosnog da'. 

Od romske svadbe s osebujnim običajima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u glamuroznom Las Vegasu, pa sve do jednog uplovljavanja u bračnu luku radi novčanog poticaja za otvaranje OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz naše nerijetko komično/tragične svakodnevice utjelovljuje glumački trio u sastavu: Erna Rudnički, Jan Kerekeš i Matea Elezović-Brdar.  

Predstava 'Udavače' osvojila je nagradu publike 'Najjači smehek' na 11. Tjednu smijeha u Varaždinu, koji se uspio održati neposredno prije krize izazvane koronavirusom, gostovala je u više od deset gradova diljem Hrvatske, a sada slijedi dugoiščekivana zagrebačka premijera, za koju je dio ulaznica u slobodnoj prodaji pa se mogu rezervirati i kupiti u radno vrijeme blagajne kazališta Vidra ili online na kazalistekerempuh.mojekarte.hr

(Iva Cikojević)
29. 9. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble