Urban Cult
Glazba
marketing

Novi singl i spot za pjesmu "Daj bebo"

Plastikpop se vraća, i to u svježijem i novijem izdanju. Gotovo 4 mjeseca nakon posljednjeg singla „Magija” svjetlo dana konačno je ugledala nova pjesma iz Doktorove radionice s riječkom adresom.
Četvrti je to singl sa nadolazećeg albuma mladog glazbenika, producenta i kantautora koji u posljednjih pola godina oduševljava sve veći broj poklonika i slušatelja.  

„Daj bebo” je vesela i pjevna pjesma koju krasi spoj moderne trap produkcije te melankoličnih melodija nešto starije pop i rock'n'roll glazbe uz koju sam i sam odrastao.” Pjesmu ujedno prati i veoma zanimljiv videospot koji ima snažne utjecaje klasične ere holivudskih horora, a koji je sniman na različitim lokacijama u Rijeci i okolici.               

„Malo sam odužio sa izbacivanjem novog singla, ponajviše kako bi poboljšao tehničke i produkcijske aspekte ove pjesme, kako sa samom glazbom tako i s videospotom.„ dodaje. Cijeli album imat ćemo prilike čuti početkom sljedeće godine, a stilski bi trebao popratiti dosadašnje singlove koje smo imali prilike slušati:                 

„Smatram kako je sama ideja „plastikpopa” nešto potpuno novo i ekskluzivno kako kod nas tako i u regiji. On predstavlja pop u potpuno drugačijem ruhu sa neobičnim instrumentima te vokalnim i melodijskim linijama” kazao nam je Doktor. Najlakše ga je opisati kao svojevrsan vid retrofuturizma odnosno spoja imaginarne budućnosti sa elementima retro glazbe od 50-ih godina prošlog stoljeća na ovamo.               

Posljednji singl „plastikpopa” možete poslušati na sljedećem linku:   https://www.youtube.com/watch?v=pSj2lg85KxI&ab_channel=DOKTOR   

(Antonio Livaic)
15. 9. 2020.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble