Urban Cult
Izložbe
marketing

Otvorenje izložbe "Dizajn pasaž"

Galerija Modulor Centra za kulturu Trešnjevka u suradnji s austrijsko-hrvatskom udrugom Nova kultura iz Graza otvara izložbu Dizajn pasaž  u utorak, 15. rujna 2019. s početkom u 19 sati
Izložba Dizajn pasaž predstavlja radove uspješnih arhitekta i dizajnera vizualnih komunikacija hrvatskog porijekla koji već dugi niz godina žive i aktivno djeluju u Austriji: Tomislav Bobinec, grafički dizajner iz Graza, Davor Marković, ilustrator / grafički dizajner iz Beča, Ognjen Persoglio, arhitekt iz Graza, Robert Sabolović, grafički dizajner iz Beča, Gordana Zeman-Marković, arhitektica iz Beča. U organizaciji udruge Nova kultura i uz podršku Graz UNESCO City of Design ova je izložba prvi puta prikazana krajem 2018. godine na Murinselu u Grazu gdje je pobudila veliku pažnju publike.

Nova kultura je neprofitna udruga iz Graza koja od 2017. godine angažirano i svestrano djeluje kao platforma za kulturnu suradnju između Austrije i Hrvatske. Izložbu su financijski potpomogli Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Austrijski kulturni forum Zagreb, Kolorklinika Zagreb i Printstudio Zagreb. 

Izložbu se može besplatno pogledati od 15. rujna do 2. listopada 2020. u Galeriji Modulor.Više informacija možete pročitati OVDJE.

(Urban Cult)
11. 9. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble