Urban Cult
Glazba
marketing

Novi EXIT strategy internacionalni panel “The Clubland’s Longest Night”

Velika online konferencija “EXIT strategy” u utorak 23. lipnja u 18 sati donosi novi, ukupno četvrti panel te se pod temom The Clubland’s Longest Night” koncentrira na problem rada klubova u vrijeme pandemije.
Kao i prošli i ovaj panel je internacionalnog karaktera uz okupljene svjetske aktere iz domene klubova i medija koji će dati svoje viđenje i moguća riješenja na probleme u kojima se našla kompletna event industrija, s naglaskom na klupsku kulturu i elektronsku glazbu.   

 Video panela: https://www.youtube.com/watch?v=3cBv73s7j1w   

Na novom Exitovom panelu sudjelovati će Duncan Dick, urednik najvećeg svjetskog glazbenog medija Mixmaga, Judy Griffith, iz kultnog londonskog kluba Fabric, Matthew Hoag, komercijalni direktor slavnog španjolskog Elrowa, Bane Jovančević iz beogradskog Dragstora te Ulrich Wombacher CEO berlinskog Watergatea. Moderator će biti James Bullock, osnivač agencije The Wild Seeds Konferencija “EXIT strategy” će periodično donositi nove panele koji će publika moći gledati uživo ili u snimci na stranici www.exitfest.org i Facebook stranici EXIT festivala.   


(Sanjin Đukić)
23. 6. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble