Urban Cult
Glazba
marketing

Boogaloo otvara ljetnu terasu s bogatim programom

Klub Boogaloo nadolazeći produženi vikend (20. i 21. 6)  otvara bicikl drive-in terasu na koju se može i upedalirati ili izvesti svog ljubimca na piće, koncert, radionicu ili stand-up show.  Bit će tu i filmskih projekcija, buvljaka, kvizova, turnira, DJ programa, kao i čitav niz drugih događaja na ljetnoj terasi u ovoj nadasve zanimljivoj godini. Pripremljene su i akcijske  cijene pića. Više informacija o programu može se potražiti na web stranici  www.boogaloo-zagreb.com kao i na društvenim mrežama kluba.
RASPORED ZA LIPANJ:
subota, 20. 6. 
18:00 – 20:00 Dream Catcher radionica - Od starog kotača bicikla do novog ukrasa Radionica za sve od 7 do 77 godina. Recikliramo dijelove bicikla i tekstil te stvaramo "dream catchere" za koje su Indijanci vjerovali da hvataju noćne more. Mi ćemo napraviti suvremene dream catchere, a svakome je ostavljeno za misliti hoće li se nešto loše u njih zaplesti i onda nestati ili imaju neku drugu osobnu funkciju. 
18:00 - 24:00 STUDIO 54 ((80s, Funky, Rock) DJ Chicak & DJ MRX - Ulaz je besplatan Dj Chichak i Dj Mrx već su više od 15 godina sinonim za Studio 54 partyje u Zagrebu! Tako će i ovu subotu, 20.6. na terasi Boogalooa složiti funky, soul, disco, rock plejlistu za finu čagicu. Bit će to lagani povratak u sedamdesete i osamdesete. Očekujte dakle velikane kao što su Chic, Donna Summer, Pointer Sisters, Barry White, David Bowie, Eurythmics… 

nedjelja, 21. 6. 
18:00 – 20:00 Dream Catcher radionica - Od starog kotača bicikla do novog ukrasa  
21:15 Projekcija filma Zagrebački ekvinocij – Ulaz je besplatan Za nadolazeći produženi vikend pripremili smo kino pod zvijezdama i besplatnu projekciju već sada kultnog filma čitave jedne generacije koja brije na trap. 
23:00   DJ party Samo Kaos – upad 20 kuna Nakon projekcije druženje nastavljamo uz vrlo popularni klupski trap program “Samo Kaos”. 
  srijeda, 24.6. 
17:00   Afterwork party Happy hour cijene pića i ugodna lounge muzika. Taman poslije posla, a prije (ne)odlaska doma. 
21:00   Pedja Bajović Stand-up – Ulaz je besplatan Pedja Bajović je pionir, pokretač naše scene stand-up komedije. Nakon višemjesečne korona pauze ovo će biti njegov će prvi nastup s temama koje živimo na ovim našim prostorima. 
 22:00   peDJa – Ulaz je besplatan Nakon stand-up showa uslijedit će Pedjin DJ angažman, a muzički opus će biti sukladan onomu što mu je prethodilo: ex & post YU glazba iliti muzika! 

Četvrtak, 25.6. 
17:00   Afterwork party 
20:00   Hoopster NBA kviz Odigrajte kviz ili ga samo pogledajte i dobro se nasmijte. Prijave molimo isključivo u inbox Hoopster facebook ili instagram stranice. Nagrade očekuju prvoplasiranu, drugoplasiranu i predzadnju ekipu!

Petak, 26. 6. 
17:00   Afterwork party 
 21:00   Blackout Classic w/ Phat Phillie – upad 20 kuna od 22h Phat Phillie je DJ svjetskog kalibra koji na gaže već 30 godina fura punu torbu vinyla i širi zvukove nerafiniranog i tvrdog underground i classic hip-hopa.   

Subota, 27.6. 
 17:00   Happy Bicycle Hour Happy hour cijene pića i ugodna lounge muzika uz male biciklističke razgovore, pumpanje guma i podmazivanje.  
21:00   Romantični retro party: Dj Alen Vitasović i DJ Šajeta – upad 20 kuna od 22h Veliki Alen i Šajo po prvi puta u ulozi DJ-a. Sigurna zabava i smijeh do suza.  


(Urban Cult)
20. 6. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble