Urban Cult
Glazba
marketing

Dunja Knebl predstavlja nove koncertne i konceptualne datume

Nošena svojim 20. albumom „Tamo gori“ koji je nastao u suradnji s pratećim sastavom Kololira, etablirana etno umjetnica Dunja Knebl predstavlja novi koncept večeri koji pokreće u Kulturnom centru Mesnička, radionicu u Kupinečkom Kraljevcu, nastup u Pleternici te čak dva koncerta u Močvari u skorije vrijeme.  
25.6. Klub Močvara - Širom (Slovenija) + Dunja Knebl & Roko Margeta (Zagreb)

Uz kultnu, međunarodno poznatu  grupu Širom iz Slovenije, Dunja i Roko planiraju odsvirati pjesme sa svojeg vrlo zapaženog kod nas i u svijetu albuma "Svilarica svilu prede". 

27.6. Kupinečki Kraljevec - 14. Ivanje u Kupinečkom Kraljevcu  
19 - 20 sati  - Radionica tradicijskih pjesama s Dunjom Knebl i Rokom Margetom
Tradicijske pjesme na novi način uz neobične instrumente - naučite nešto novo!   

1.7. Klub Močvara - Dunja Knebl & Kololira: koncertna promocija albuma "Tamo gori"
Zanimljiv izbor pjesama (iz Hrvatske, Engleske, SAD-a, Ukrajine, Rusije, Bosne i Hercegovine), uz neobične aranžmane spajaju prošlost i sadašnjost, a izvedba uživo doprinosi autentičnosti izražaja. Netom objavljeni album već pobire pohvale i kod nas i u inozemstvu.   
3.7. Pleternica - Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica - ljetni program Knjignik (piknik s knjigom) 
Na vanjskom prostoru, na novom Trgu bećarca u Pleternici održava se večernji kulturni program od 18 sati. Od 20.30h Dunja Knebl pjeva tradicijske hrvatske pjesme sačuvane u knjigama.   

5.7. Kulturni centar Mesnička - Dunja Knebl - Ciklus MAKE LOVE NOT WAR  
Putovanje pjesmom i pričom kroz vrijeme, po raznim zemljama, a sve uz pomoć glasa, gitare, kalimbe i udaraljki. Američki i ruski (protestni) kantautori šezdesetih i sedamdesetih godina 20. Stoljeća (Joan Baez, Donovan, Dylan, Novella Matveeva, Okudžava, Visockij...)       

15.7. Kulturni centar Mesnička Biljana Knebl - Izložba radova (razne tehnike) na temu "Zagreb" Dunja Knebl - nekoliko zaboravljenih tradicijskih pjesama o Zagrebu   

2.8. Kulturni centar Mesnička - Dunja Knebl - Ciklus MAKE LOVE NOT WAR  
Putovanje pjesmom i pričom kroz vrijeme, po raznim zemljama, a sve uz pomoć glasa, gitare, kalimbe i udaraljki. 
"Zašto sam postala javna pjevačica sa 47 godina ili Strah od kloniranja" - humorna autobiografska stand-up monodrama s pjevanjem na hrvatskom/međimurskom, engleskom, ruskom i indonezijskom jeziku

Zabilježite ove datume i provjerite uživo zašto je Dunja Knebl još uvijek jedna od najtraženijih etno izvođačica na ovim prostorima.


(Ivana Tolić)

23. 6. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble