Urban Cult
Glazba
marketing

“Million”Slavka Remenarića ima novi singl i spot „Statist“

“Dva lika u predstavi o jednoj vezi . Ona je diva, prelazi iz uloge u ulogu, a on je samo statist koji te igrice ne razumije..”
Nakon zapaženog prvog singla “Nisam dobar”, tekstopisac, kompozitor i gitarist Slavko Remenarić, suosnivač legendarne grupe Boa, predstavlja novi singl pod nazivom “Statist”.

“Pjesma govori o dva lika u predstavi o jednoj vezi. Ona je diva, prelazi iz uloge u ulogu, a on je samo statist, koji te njezine igrice ne razumije. On više ne želi biti na toj pozornici. U jednom trenu misteriozno nestaje usred predstave, ostavljajući je samu na sceni.” o pjesmi nam govori Remenarić.

MILLION - Statist (Official Video)
“Pjesma je napisana prošle jeseni i bila je predviđena da bude prvi singl mog novog projekta Million, ali sam u zadnji čas odlučio prednost dati pjesmi “Nisam dobar”. Osnove su postavljene u mom kućnom studiju. Tijekom rada na melodijskoj liniji Ernest je spontano počeo repati. Isprva to nisam mislio zadržati u pjesmi, ali producent Dus je taj rap doživio kao logičan i prirodan dio pjesme pa smo ga odlučili zadržati, s tim da ga izvede “pravi” raper.”

Izbor je pao na Alejuandra Buendiju, alter ego Saše Antića člana splitskih TBF.

“Njegov stil i stihovi za mene su vrh domaće hip hop scene pa je Alejuandro idealan izbor. Pjesma mu se svidjela od prve i nije bilo problema da se uključi u izvedbu svojim tekstom.”- izjavio je Slavko.

U realizaciji novog singla sudjelovao je isti provjereni tim - Slavko Remenarić kao autor glazbe i teksta (rap dio teksta Saša Antić), koaranžer i gitarista, pjevač Ernest Ivković  i producent Zvonimir Dusper Dus u čijem studiju je pjesma snimljena.

Remenarić i novim singlom govori o čestim situacijama u muško-ženskim odnosima, o razlikama u načinu komunikacije i razlikama u muškoj i ženskoj prirodi.

Pjesmu prati odličan video spot, također u realizaciji provjerene ekipe koja je radila i video za “Nisam dobar”. Filip i Slađana Gržinčić zajednički su osmislili scenarij, a Filip je odradio i redateljski posao. Spot je sniman u Rijeci, u njihovom studiju, a Alejuandro Buendija je svoj dio snimio u Splitu. U spotu se pojavljuju i plesači Vanja Boškovski i Martina Miliša.


(Urban Cult)
20. 6. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble