Urban Cult
Glazba
marketing

Hala predstavlja seriju koncerata

Iako izmjena pljuskova i vrućih dana daju naslutiti da je ljeto stiglo, ono što uistinu obilježava ljeto u Zagrebu, mnogobrojna su i zanimljiva događanja koja duge i tople dane 'na asfaltu' čine zanimljivim, noseći neku posebnu energiju. 
Svi koji su doživjeli zagrebačko ljeto znaju taj osjećaj lijenog, a ugodnog vrućeg popodneva i večeri obojanih glazbom i smijehom, životom. Iako je sve što se događalo posljednjih mjeseci sugeriralo da će ljeto i ljetna događanja biti 'na pauzi', vrijeme i okolnosti dopustile su da Zagreb polako uđe u svoje ljeto, ono pravo, a ovom najavom prve velike serije koncerata, čini se da je staro normalno opet tu. 

Tako će, desetak dana početkom srpnja, prostor ispred multimedijalne dvorane Hala biti ispunjen tim poznatim zagrebačkim ljetnim 'žamorom', a koncerti koji su u najavi, obećavaju uistinu odličnu zabavu. Hala VRT donijet će, osim koncerata, stopostotni doživljaj ljeta, uz ambijent, gastro ponudu te pića kakva vrući dani zaslužuju. 

Seriju odličnih koncerata 1. srpnja otvara J.R. August, glazbenik koji je obilježio proteklu godinu novim albumom, a potom silom osvojenih Porina. Nakon njega, u četvrtak 2. srpnja, na pozornici VRTa nastupit će sad već pomalo kultni dvojac Tram 11, koji će doslovno opjevati vrućinu gradskog asfalta. 

Petak, 3.7. rezerviran je za sve hitove benda Vatra, dok će taj 'blok koncerata' kulminirati u subotu, 4. srpnja uz legendarnog Juru Stublića i njegov FILM. Sljedeći tjedan, 8. srpnja, Bolesna Braća stupaju na scenu, uz ljetno izdanje Luke i Borne, a u četvrtak, 9. srpnja, snijeg, mjesec i sve razloge za ples donosi Detour. Ljetni vikend pun dobre glazbe, u petak 10. srpnja, otvaraju Goran Bare i Majke, a cjelokupni koncept Hale VRT pod nazivom „Summer Point“, u subotu 11. srpnja, zatvara Psihomodo Pop. Svoja vrata za druženje Hala VRT otvara od 16 sati, dok koncerti počinju u 21 sat.  

Ulaznice za sve navedene koncerte mogu se nabaviti online na www.entrio.hr te na fizičkim prodajnim mjestima sustava Entrio, a osigurana je ograničena količina 'vikend ulaznica' gdje je moguća kupnja jedne ulaznice koja vrijedi za sva četiri koncerta u tom tjednom bloku, po vrlo povoljnoj cijeni.  

Sve informacije, kao i cijene koncerata pojedinačno, nalaze se na www.entrio.hr 

  SUMMER POINT: 
 01.07. srijeda - J.R. August 
 02.07. četvrtak - Tram 11 
 03.07. petak - Vatra 
 04.07. subota - Jura Stublić i FILM   
 08.07. srijeda - Bolesna Braća 
 09.07. četvrtak - Detour 
 10.07. petak - Goran Bare & Majke 
 11.07. subota - Psihomodo Pop

(Urban Cult)
22. 6. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble