Urban Cult
Glazba
marketing

Dan Otvorene Probe 2020

U opuštenoj atmosferi 20.06.2020., na dobro poznatoj lokaciji Delte 5, održat će se još jedan u nizu "Dan Otvorene Probe".                                     
Cilj ovog jedinstvenog događaja je predstaviti rad prostora za probe pod nazivom Music BOX (Ri Rock) te glazbenika koji djeluju u istima, ali i ukazati na djelovanje RiUse centra te rada Saveza udruga Molekula. Tako će na ovogodišnjem događaju javnu probu održati bendovi:

FANAA
Media Effect
Nelaay
Hand of Apollo
Tmina
Bible Thrower
Johnny Quid

Uz suradnju sa RiUse centrom i Savez udruga Molekula, Udruga Ri Rock pružiti će kroz ovaj događaj posjetiocima priliku da saznaju kako to izgleda kada bendovi vježbaju za nastupe te da zavire u prostore RiUse Centra i Music Boxa. Bendovi će moguće griješiti, stajati i raditi sve što rade na jednoj probi, a posjetioci uživati u prikladno rockerskom ambijentu na otvorenom.
Vječni sound support nudi Radio Roža

Ri Rock već dugi niz godina djeluje kroz Music BOX (Ri Rock) kako bi glazbenicima osigurala mjesto za probe, a uz to nudi građanima tečajeve gitare, bas gitare, bubnja i pjevanja kao inkubator alternativne kulture kroz novi projekt Ri Rock Akademija koji će se na ovom događaju predstaviti posjetiteljima. 

Ulaz na događaj je besplatan, ali su posjetioci pozvani da donacijom podrže rad Ri Rocka kako bi se u suradnji s RiUse centrom izgradile klupe ispred prostora kako bi bendovi ugodnije provodili vrijeme na pauzi između probi.         


(Urban Cult)
18. 6. 2020.                 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble