Urban Cult
Kazalište
marketing

Predstava ''Konačno nešto normalno!'' na terasi kluba Močvara

Program Kazalište u Močvari organizira one-man-stand-up-cabaret show "Konačno nešto NORMALNO!", autora Frante Frantića, u nedjelju, 14. lipnja u 20 sati na terasi kluba Močvara. Ulaz je besplatan, a donacije poželjne!
"Konačno nešto NORMALNO!" je predstava u kojoj jedan lik igra cijeli ansambl. Kameleonska brzina preobrazbe iz minute u minutu odvest će vas od stand-up rutina do mađioničara i njegovih trikova, akrobata, klauna, trenera opasnih životinja, specijalnog frizera i mnogih velikih zvijezda. I sve to uz posebnu interakciju s publikom, prilagođenu svim govornim područjima (s tim da je cijeli show baziran je na vizualnoj komediji). To je predstava koja se "jednom gleda, a cijeli život pamti, priča i prepričava!"    

Ovaj profesionalni komični show započet je u Barceloni, u klaunskom N.C.I. institutu pod vodstvom i režijom velikog "kralja klaunova"- Janga Edwardsa. "Konačno nešto NORMALNO!" tako postaje ekskluzivno jedini show u regiji koji je režirao taj svjetski priznati klaun s četrdesetogodišnjom uspješnom karijerom.     

Mjesta možete rezervirati putem formulara na stranici mochvara.hr/terasa  ili putem telefona 01 6159 667.

(Iva Raguž)
12. 6. 2020. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble